TBI Bank numeste un manager cu peste 25 de ani de experienta in IT si banking in pozitia de Digital Transformation Manager. George Galtchin va contribui la dezvoltarea, managementul si implementarea strategiei tech privind viitorul digital al bancii in Romania si Bulgaria.

"Obiectivul TBI este sa devina creditorul digital de ultima generatie, oferind clientilor servicii accesibile, in cel mai rapid si facil mod cu putinta. Astfel, TBI investeste permanent in infrastructura IT si in solutii inovatoare prin care sa creasca eficienta atat in aria livrarii de servicii clientilor sai, cat si in cea a operatiunilor back-office si ma bucur ca am oportunitatea sa contribui activ la transformarea digitala viitoare a TBI", a declarat George Galtchin (foto), noul Digital Transformation Manager.

Potrivit comunicatului transmis de banca, in urmatoarea perioada, misiunea lui George Galtchin va fi sa extinda utilizarea de tehnologii si solutii inovatoare si sa formeze o echipa dedicata de talente in domeniul digitalizarii, care va fi responsabila de extinderea tehnologiei cloud si integrarea de solutii digitale avansate in activitatea TBI Bank.

"El (George Galtchin) are un rol cheie in transformarea digitala a TBI, iar experienta vasta in planificarea strategica, completata de expertiza in domeniul tehnologic, va sprijini compania sa se dezvolte mai departe si sa isi consolideze pozitia pe pietele in care activeaza", spune Petr Baron, CEO al TBIF Financial Services, compania din care face parte TBI Bank.

George Galtchin a absolvit un Master in Finante si Managementul Serviciilor Financiare si este pasionat de construirea de aparate de zbor – de la elicoptere sau avioane si pana la drone.

Potrivit profilului de LinkedIn, managerul a lucrat aproape 15 ani in Postbank (subsidiara din Bulgaria a grupului elen Eurobank), unde a ocupat printre altele functiile de Head of IT si Digital Transformation Officer. De circa doua luni, George a preluat functia similara de manager pentru Transformarea Digitala in cadrul TBI Bank.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri