21 Septembrie 2018

BRD SocGen creeaza functia de Chief Digital Officer si il recruteaza pe Florin Boldescu de pe o pozitie similara in cadrul Raiffeisen Bank



BRD SocGen creeaza functia de Chief Digital Officer si il recruteaza pe Florin Boldescu, un manager cu peste 20 de ani de experienta in banking si telecom, de pe o pozitie similara pe care o avea in cadrul Raiffeisen Bank.

Potrivit informatiilor din piata, Boldescu a avut la Raiffeisen un rol esential pentru transformarea digitala a bancii, inceputa in 2017 cand el a preluat functia de Digital Banking manager. Boldescu raspundea direct in fata CEO-ului Steven van Groningen.

Florin Boldescu a ocupat mai bine de 10 ani numeroase functii in cadrul Raiffeisen Bank, ultima fiind cea de Chief Digital Transformation Officer. Inainte de Raiffeisen, Boldescu a bifat 10 ani de experienta la Orange Romania.

Acum, de la inceputul lunii septembrie, el a preluat rolul de Chief Digital Officer in cadrul BRD, banca aflata in clasamentul local pe a treia pozitie dupa active.



Citeste si