Laszlo Diosi, presedinte si CEO al OTP Bank Romania, a fost inlocuit dupa 13 ani in care a ocupat functii de conducere in subsidiara locala a bancii ungare, dintre care 11 ani in pozitia de CEO. Potrivit unor surse din piata bancara, decizia a fost luata deja de banca mama din Ungaria, care a propus un inlocuitor pentru functia de CEO.

Aceleasi surse au precizat ca in cursul lunii noiembrie BNR urmeaza sa analizeze propunerea de inlocuire ale lui Diosi transmisa de OTP Bank Ungaria.

Noul CEO a fost recrutat din afara Grupului OTP si a fost prezentat echipei din Romania, insa nu va putea prelua oficial functia decat dupa avizul BNR.

Laszlo Diosi si-a inceput cariera in OTP Bank Romania in ianuarie 2005, in pozitia de director general adjunct, iar doi ani mai tarziu (in mai 2007) a preluat functia de CEO si presedinte al consiliului de administratie.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. Grupul ungar ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1.500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri