Allianz Tiriac Asigurari a lansat un nou produs destinat proprietarilor de locuinte pentru asigurarea proprietatii si bunurilor. Denumit My Home, produsul este structurat sub forma a trei pachete de asigurare construite progresiv: Confort, Extre si Max.

Pachetul de baza - Confort - ofera protectie pentru fenomene naturale, incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri, dar si acoperire de raspundere civila legala si asistenta de urgenta la domiciliu. Pachetul Extra - ofera, suplimentar fata de pachetul de baza, protectie pentru daunele produse bunurilor casabile si pentru daunele provocate de apa. Pachetul Max – acopera in plus riscurile provenite din furtuni, vandalism si avarii accidentale si scurtcircuituri.

Riscul de cutremur este o acoperire optionala, ce poate fi adaugata la oricare dintre cele 3 pachete de acoperiri, suplimentand astfel protectia oferita prin asigurarea obligatorie PAD. De asemenea, indiferent de pachetul ales, clientii vor beneficia de acoperirea privind Raspunderea civila legala, valabila pentru proprietar si membrii familiei aflati in ingrijire, atat pentru evenimente produse in interiorul locuintei asigurate, cat si in exteriorul acesteia avand doua limite de despagubire, 10.000 de euro respectiv 50.000 de euro.

Un alt beneficiu al asigurarii My Home este acoperirea Asistenta de urgenta la domiciliu, care consta in accesul facil la servicii de reparatii prestate de instalatori, tamplari, geamgii, dulgheri, electricieni sau lacatusi pentru remedierea avariilor urgente si suportarea costului acestor interventii.

Acoperirea Cheltuieli aditionale este disponibila pentru toate cele 3 pachete de acoperiri si reprezinta despagubirea cheltuielilor efectuate dupa producerea unui risc asigurat si/sau cheltuielile ocazionate pentru cazarea temporara la o alta locatie.

Pentru echipamentele electrice, electrocasnice si audio-video cu o vechime maxima de 8 ani in cazul unor scurtcircuite sau alte fenomene electronice, dar si pentru instalatiile cladirilor, se ofera despagubiri in cazul unor avarii accidentale daca se opteaza pentru pachetul Max.

Sursa foto: Shutter_M / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri