Groupama Asigurari lanseaza Video Asist, optiunea de constatare a daunelor la distanta, prin video-conferinta. Clientii care beneficiaza astazi de aceasta noua optiune sunt asiguratii Groupama care au avizat daune la utilaje agricole sau de constructie, prin asigurarea „toate riscurile” pentru utilajele si echipamentele constructorului (CPM), dar si cei care au polite de asigurare facultativa a locuintei, Video asist fiind integrat in procesul de auto-constatare, deja disponibil pentru clientii Groupama.

Serviciul Video Asist poate fi accesat de clienti prin intermediul unei aplicatii instalate pe telefonul inteligent si care le faciliteaza o video-conferinta alaturi de consilierul de daune Groupama Asigurari. Pentru buna desfasurare a convorbirii sunt necesare 2 lucruri: semnal bun de telefonie mobila si luminozitate buna, iar pasii pe care clientii Groupama ii parcurg sunt:
- Apel Alo Groupama, pentru avizarea daune – raspuns in 30 de secunde, inregistrarea daunei in maxim 5 minute.
- Alegerea optiunii Video Asist, la recomandarea colegilor operatori;
- Informarea cu privire la modalitatea de instalare a aplicatiei si a documentele necesare – capturi ale acestora vor fi realizate in timpul video-conferintei, in acelasi timp cu fotografierea daunelor;
- Stabilirea datei si a orei intalnirii video.

Optiunea va fi extinsa in scurt timp si pentru alte segmente de clienti si tipuri de interactiuni ale clientilor cu Groupama, integrand feedback-urile primite dupa lansare.

Groupama Asigurari a introdus pe piata de asigurari tehnologia telematica, atasata politei CASCO, atat pentru persoane fizice (clauza Autocontrol), cat si pentru persoane juridice (clauza Fleet Control) si a implementat solutii precum notificarea online a daunelor prin intermediul proceselor automatizate (Robotic Process Automation) sau componenta de auto-constatare a acestora. De asemenea, Groupama Asigurari a incheiat recent implementarea unui sistem de Customer Relations Management (CRM), bazat pe solutia Salesforce, recunoscuta la nivel mondial ca fiind una dintre cele mai performante, sistemul asigurand suport tehnic pentru procesele de vanzari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri