Banca Comerciala Romana, BRD Groupe Societe Generale si Raiffeisen Bank Romania au semnat o tranzactie tripartita prin care vor detine o cota egala de actiuni de cate 33,3% in CIT ONE, una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de transport, procesare si depozitare valori de pe piata din Romania.

“Aceasta tranzactie se aliniaza cu strategia celor trei banci de a optimiza, dezvolta si eficientiza transportul si procesarea numerarului, iar intelegerea reprezinta un pas strategic realizat cu succes de catre cele trei companii, ce urmeaza directia de consolidare a acestui segment de piata si tendinta, la nivel international, de colaborare intre jucatorii din piata bancara in acest domeniu”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Pe termen scurt si mediu, cei trei parteneri au in vedere dezvoltarea accelerata a activitatii CIT ONE.

Finalizarea tranzactiei este conditionata de obtinerea acordului din partea autoritatilor de supraveghere si de concurenta competente, precum si a unui set mai amplu de formalitati legale.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri