Mastercard încheie un parteneriat cu SanoPass pentru a oferi posesorilor de carduri cash-back și alte beneficii

Mastercard devine partener SanoPass, un startup care a digitalizat serviciile de prevenție medicală și sănătate din România. Astfel, prin colaborarea cu SanoPass, Mastercard le va oferi deținătorilor de carduri 15% cash-back la toate serviciile medicale disponibile prin platformă, dar și servicii medicale gratuite pentru clienții Premium.

Odată cu acest parteneriat, SanoPass devine disponibil și pentru persoane fizice, pachetele speciale fiind valabile până la finalul anului.

Conform acordului, clienții Premium ai Mastercard au acces la consultații și investigații la Medicina Generală, Medicină Internă, Stomatologie și analize de laborator gratuite, în cadrul a peste 850 de clinici, și la peste 10.000 de medici la nivel național.

Totodată, aplicația le oferă utilizatorilor servicii nelimitate de consiliere medicală telefonică, asistenta psihologica rapida, dosar medical electronic, gestionarea digitală a programărilor și avantajul plății digitale simple, instant și sigure, direct în aplicație.

Citeste si:
Cum se schimba banca ta odata cu inceputul erei "Open Banking"
Ce se schimba la banca ta in...

„Mastercard are o implicare semnificativă în domeniul healthcare, atât la nivel internațional, cât și local, prin inițiativele ample desfășurate în ultimii ani, care urmează misiunea brandului de a construi un viitor mai bun. În contextul deosebit de anul acesta, oamenii au nevoie, mai mult decât oricând, de acces rapid și simplu la servicii de sănătate. În plus, digitalizarea serviciilor nu mai este un subiect despre care să vorbim la viitor, ci o necesitate imediată. Prin parteneriatul cu SanoPass, o platformă inovatoare, care normalizează accesul la serviciile medicale în România, le putem oferi clienților noștri posibilitatea de a se conecta telefonic cu un medic, oricând au nevoie și de oriunde s-ar afla, precum și un discount exclusiv sau chiar gratuitate la anumite servicii medicale. Ne bucurăm să putem spune că acesta este unul dintre cele mai valoroase noi seturi de beneficii pe care am fi putut să-l oferim clienților noștri, prin programul Premium & Business”, a spus Mihaela Ciupală, Director Product Management, Mastercard România.

În funcție de tipul de card Mastercard premium deținut, Gold, respectiv Platinum, World sau World Elite, cei care se înrolează în aplicație beneficiază de un pachet special de beneficii valabile pe întreg teritoriul țării, inclusiv cashback pentru teste RT-PCR SARS-CoV-2 în peste 100 de centre de recoltare.

Toți utilizatorii Mastercard plătesc cu 15% mai puțin pentru orice serviciu de prevenție medicală și de sănătate oferit de clinicile partenere SanoPass, iar primii 5.000 de posesori ai unui card Mastercard Standard care devin utilizatori SanoPass și își înrolează cardul în aplicație, au acces nelimitat la servicii de consiliere medicală telefonică.

„Cu această ocazie, lansăm în premieră pentru România, cel mai mare program de discounturi pentru servicii medicale, oferind un cashback de 15% pentru plățile efectuate cu carduri Mastercard, prin intermediul platformei. Pentru că tehnologia coroborată cu profesionalismul medical amplifică beneficiile prevenției, nu ne vom opri aici, ci vom continua să integrăm și să susținem inițiativele inovatoare din industria med-tech”, a spus Andrei Vasile, co-fondator si CEO SanoPass.

Citeste si:
Cine primește salariul pe Revolut? Tendințele momentului în fintech
Cine primește salariul pe...

De asemenea, serviciile SanoPass pot fi accesate și de către companiile care dețin carduri Mastercard pentru angajați și doresc să le asigure acestora abonamente personalizate, cu discount de 50%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri