8 Martie 2007

Bursa la termen de la Sibiu ofera grafice in timp real

Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) ofera investitorilor incepand de marti, grafice in timp real pe fiecare activ si scadenta existenta in oferta institutiei, care ar putea fi ulterior imbunatatite in functie de sugestiile clientilor, potrivit unui comunicat remis NewsIn.

Varianta sub care se prezinta graficele nu este definitiva, urmand ca pe parcurs, in urma sugestiilor de la clienti si brokeri, aceasta sa fie imbunatatita si imbogatita cu noi optiuni care sa o transforme intr-un element de sprijin al strategiilor investitionale. Graficele in timp real ar putea servi in special investitorilor intra-day, data fiind natura plasamentelor acestora si caracterul dinamic al pietei futures, insa informatiile oferite de ele pot fi utile tuturor categoriilor de jucatori, se spune in comunicat.

"Pana la definitivarea variantei finale a graficelor in timp real, optiunea este diponibila gratuit tuturor, tocmai pentru ca sugestiile celor interesati sa se constituie ca baza a demersului de imbunatatire a acesteia, urmand ca ulterior sa fie accesata contra cost", a adaugat Darius Cipariu, directorul general adjunct al BMFMS.



Citeste si