Banca Transilvania raportează de 3 ori mai multe plăți mobile în 2020, iar pe final de an cifrele BT Pay au ajuns până la 4 milioane de plăți cu telefonul pe lună și 1,3 milioane de transferuri de bani în aplicație, în acest caz o creștere de 4 ori față de 2019.

Potrivit Băncii Transilvania, peste 100.000 de carduri au fost folosite prima dată în format digital, prin intermediul BT Pay, înainte ca respectivii clienţi să intre în posesia cardului fizic, în contextul în care clienţii pot deschide cont online şi pot adăuga digital cardul în aplicaţie înainte să îl primească fizic.

De asemenea, peste 12.000 de donaţii au fost făcute prin BT Pay, în decurs de opt luni de la introducerea opțiunii în aplicație, către 12 fundaţii şi organizaţii cu care Banca Transilvania colaborează.

Cea mai recentă cauză socială căreia Banca Transilvania i s-a alăturat – de această dată, împreună cu Fundaţia Simona Halep – a fost Ajută copiii cei mai afectaţi de pandemie, iniţiată de SOS Satele Copiilor România.

BT şi Fundaţia Simona Halep au donat 50.000 de euro, iar banca a dublat fiecare donaţie făcută prin BT Pay şi prin site-ul băncii timp de două săptămâni, în decembrie, astfel încât s-au strâns peste 130.000 de euro care vor ajuta 450 de copii nevoiaşi să aibă condiţii decente de locuit.

Cifrele de la final de an arată că peste 1 milion de clienți folosesc BT Pay pentru a face plăţi contactless la comercianţi, transferuri de bani, gestionarea cardurilor, confirmarea cumpărăturilor online, și chiar pentru a retrage bani de la bancomat fără a fi nevoie de cardul fizic.

Sursa foto: Banca Transilvania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri