De acum, gestionarea plăților recurente se transformă într-un proces mult mai simplu și mai rapid! PayPoint este o nouă aplicație de gestiune a plăților pentru facturile la utilități, rate lunare și încărcări electronice, lansată de curând pe piața din România.

Cu ajutorul acestei noi aplicații pentru smartphone, poți tine ușor evidența a ceea ce ai de plătit și îți poți seta notificări pentru a-ți aduce aminte la timp ce și cât ai de plată.

Este o veste foarte bună, mai ales în contextul actual, faptul că poți muta din offline în online activități care până de curând reprezentau drumuri suplimentare în oraș și stat la cozi alături de alți oameni în spații restrânse. Acum, toate acestea pot fi realizate direct de acasă, de pe telefonul mobil.

Mai mult decât atât, această aplicație pentru smartphone este 100% gratuită. Nu este necesar un abonament, nu trebuie plătită nicio taxă, iar aplicația nu percepe niciun fel de comision. Singurele plăți sunt realizate direct către furnizorii selectați de utilizator.

Cum poți utiliza aplicația PayPoint

Această nouă aplicație pentru telefonul mobil poate fi descărcată cu ușurință de pe site-ul PayPoint, direct din Play Store pentru Android sau Apple Store pentru iOS. Este așadar disponibilă pentru ambele sisteme de operare.

Odată ce aplicația a fost descărcată de pe una dintre platformele menționate mai sus, următorul pas este crearea unui cont. Procesul a fost mult simplificat pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor ce nu își doresc să investească mult timp în setup. Contul poate fi creat rapid prin logarea cu un alt cont deja existent de Facebook, Google sau Apple.

Aplicația îți pune la dispoziție o listă de furnizori de unde îi poți alege doar pe aceia către care ai nevoie să plătești facturi lunare (utilități). Pentru fiecare dintre aceștia, este necesară scanarea unei facturi recente sau adăugarea manuală a câtorva date care se găsesc pe respectiva factură, fie ea în format clasic sau PDF. Odată adăugate datele și data scadentă, aplicația va putea să comunice prin notificări când se apropie termenul de plată.

După ce tot acest proces de set-up a fost încheiat, aplicația va ține evidența plăților, putând accesa ușor și rapid istoricul tranzacțiilor. Mai mult decât atât, aplicația PayPoint oferă chiar și posibilitatea plătirii mai multor facturi în același timp.

De ce să folosești aplicația PayPoint

Timpul tău este valoros și nu trebuie tratat ca o resursă inepuizabilă.

Cu PayPoint, poți alege să-ți investești timpul în activități productive și le poți automatiza pe cele recurente. Optând să folosești această aplicație nu va mai trebui să mergi de la un ghișeu la altul, te protejezi și nu te expui suplimentar unor riscuri. Mai mult decât atât, îi poți proteja pe cei dragi plătindu-le tu facturile cu ajutorul ei.

PayPoint este de asemenea o aplicație care pune mare accent pe siguranța și securitatea datelor tale. Acum, plata facturilor se face simplu, sigur și rapid!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri