TechTalent Software şi Banca Transilvania au anunțat startul unui parteneriat care va încorpora serviciile TechTalent în proiectele şi aplicaţiile majore de banking ale BT, potrivit unui comunicat.

Parte a Arnia Software, TechTalent este o companie de consultanţă IT, cu sediul în Bucureşti, care deserveşte companii globale, punându-le în contact cu specialişti români.

„Suntem bucuroşi să colaborăm cu Banca Transilvania. Avem mare încredere în devoltarea unui parteneriat pe termen lung, pe care suntem pregătiţi să îl extindem inclusiv prin completarea cu noi componente de tehnologii din grupul Arnia. Serviciile oferite de BT şi viziunea acestora privind permanenta dezvoltare în sfera tehnologică confirmă încă o dată nivelul de maturitate al Băncii Transilvania”, a spus Iuliana Badescu, CEO TechTalent Software.

Reprezentanții celei mai mari bănci din România au subliniat eforturile privind selecția noului partener tehnologic.

„Investiţiile pe care le facem în tehnologie înseamnă inclusiv parteneriate. La BT avem un ecosistem de pareneri care vin cu capabilităţi şi know-how specific. Ne bucurăm să avem un nou colaborator, ales după o analiză atentă şi un proces riguros de validare”, a transmis Leontin Toderici, Director General Adjunct Operaţiuni, Banca Transilvania.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri