Credex IFN, principalul partener de creditare al rețelei Altex, lansează, în premieră, servicii de finanțare destinate IMM-urilor. Companiile pot primi credite rapide, între 5.000 și 500.000 lei, pentru achiziționarea de echipamente IT&Telecom, aparatură electronică și electrocasnică, de la comercianții parteneri Altex și Media Galaxy.

CREDExpress, linia de produse financiare destinată companiilor mici și mijlocii, include CREDExpress Invest – credit pentru achiziția de bunuri în rate de la comercianții parteneri și CREDExpress Revolving – pentru achiziția de mărfuri cu plată la un termen de la livrare.

CREDExpress este opțiunea ideală pentru acele companii care au nevoie de finanțare, într-un timp foarte scurt, pentru dezvoltarea sau extinderea afacerii sau pentru a ține pasul cu noile tehnologii. Avantajul accesării unei astfel de finanțări constă în faptul că întreg procesul este mult mai facil, comparativ cu accesarea unui credit bancar, interacțiunea este digitală și flexibilă, proprietarii economisesc timp și au acces la o varietate de produse necesare pentru afacerile lor.

Procesul de analiză și acordare al unui credit este unul rapid, de maximum 24 de ore, iar companiile au nevoie de puține documente pentru dosarul de analiză.

Astfel, întreaga gamă de zeci de mii de produse disponibile în magazinele Altex și Media Galaxy pot fi achiziționate de acum și de persoanele juridice, cu plata la un termen stabilit sau în rate, în limita sumei aprobate. Companiile interesate au la dispoziție formularul online de solicitare de pe site-ul Credex, în secțiunea dedicată persoanelor juridice credite sau pot intra în legătură cu ofițerii Credex din cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy.

Finanțarea companiilor va fi disponibilă, pe viitor, și pentru alți retaileri care vor dori să ofere aceste servicii financiare clienților persoane juridice.

Despre Credex IFN

Înființată în anul 2018, CREDEX IFN S.A. este o instituție financiară nebancară, înscrisă în Registrul Special al Băncii Naționale. Compania face parte din grupul Altex România. În prezent, compania oferă o gamă variată de servicii financiare: credite de bunuri de consum, credite de nevoi personale, credite auto și asigurări de viață în parteneriat cu Metlife.

Credex IFN oferă soluții de creditare persoanelor fizice prin intermediul comercianților parteneri, prin Credex Broker, prin platforma site-ului Credex IFN și prin intermediul Aplicației Mobile Credex. De curând, Credex IFN oferă finanțare și IMM-urilor pentru achiziția de produse prin intermediul comercianților parteneri (Altex, Media Galaxy).

Din 2021, Credex IFN este principalul finanțator de credite al magazinelor Altex, Media Galaxy și Mobexpert.

Credex IFN acordă credite cu sume ce pornesc de la 300 lei până la 20.000 lei, pentru personele fizice și între 5.000 și 500.000 lei pentru persoanele juridice, cu o perioadă de rambursare de la 2 luni și până la maximum 5 ani. De la înființare, Credex IFN a finanțat credite în valoare de peste 47 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri