TBI Bank va dona 250.000 de euro pentru a susține refugiații din Ucraina, după ce weekendul trecut angajați din TBI Bank au mers cu mașinile la granița României cu Ucraina, la Vama Siret - Porubne, pentru a prelua si caza refugiați sau a oferi alimente și haine călduroase familiilor aflate în dificultate și vor continua să facă acest lucru, anunță banca.

Echipa TBI este în contact permanent cu colegii din Ucraina și este pregătită să ofere cazare, suport logistic, sprijin financiar, juridic și emoțional colegilor și familiilor acestora. Toți cei 1.500 de angajați ai companiei sunt uniți și gata să ajute colegii și populația afectată a Ucrainei, precizează banca.

În plus, echipa de management a TBI Bank a decis să acorde colegilor din toate cele trei țări unde își desfășoară activitatea, România, Grecia și Bulgaria, o zi suplimentară de concediu plătit pe săptămână pentru activități de voluntariat în organizații locale care se implică în gestionarea crizei refugiaților.

„Ultimele zile au arătat ce e mai rău, dar și tot ce e mai bun în lume”, spune Petr Baron, CEO al TBI. „ Suntem conștienți de situația dificilă prin care trece populația Ucrainei, avem colegi, familii și prieteni acolo și putem doar să sperăm că donația noastră le va fi de ajutor. Mai mult, vrem ca exemplul nostru să încurajeze mai multe companii din România, Grecia și Bulgaria să se implice cu resurse de orice fel pentru a-i susține pe cei care au nevoie de siguranță.”

Sursa foto: TBI Bank

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri