Creditele sunt surse de finanțare avute în vedere de toată lumea. Accesate fie de la instituții bancare în vederea primirii unor sume mai mari, fie de la instituții financiare, pentru sume mai mici, necesitatea lor este uneori indispensabilă sau chiar urgentă.

Avantajele creditelor online

Creditele pot fi accesate și online, oriunde și oricând, atât timp cât ai la dispoziție o conexiune bună la internet. Acest tip de accesare a unei anumite sume de bani devine din ce în ce mai populară și utilizatorii par să o prefere în detrimentul metodei clasice, care implica deplasarea fizică la o bancă și purtarea unei discuții cu un consultant.

În afară de economia de timp pe care o obții, accesarea de credite online conferă avantaje considerabile, precum:

  • transfer instant al sumelor de bani dorite – atât timp cât îndeplinești condițiile de creditare, imediat ce îți va fi aprobată cererea, banii vor fi virați instant;
  • primirea banilor pe card – suma aprobată pentru împrumut va fi virată pe cardul tău bancar. Poți primi împrumutul și prin transfer bancar;
  • aprobare rapidă a împrumutului – creditele online rapide au un proces de aprobare imediată;
  • proces transparent – comisioanele sunt prezentate oficial, astfel încât întregul proces să fie transparent și echitabil;
  • disponibilitate de accesare nelimitată – poți aplica pentru un credit rapid 24/7, mai ales dacă ai mai colaborat în trecut cu instituția respectivă;
  • dobândă preferențială – dobânda poate fi personalizată în funcție de istoricul clientului care aplică.

Criterii în obținerea unui credit instant

Creditele instant au cerințe puțin diferite față de creditele mari cu sume generoase. Pentru a accesa credite online instant, ai nevoie de un minim de documente care să îți ateste identitatea. Este vorba, în prima fază, doar de cartea ta de identitate, iar ulterior vei semna un acord de verificare a datelor în baza de date ANAF și Biroul de Credit SA.

Criteriile delimitatorii în accesarea unui credit rapid constau în:

  • vârstă mai mare de 18 ani;
  • deținerea unui venit constant, care poate fi salariu, pensie, sau alte tipuri de venituri, de minim 900 ron pe lună;
  • deținerea unui cont bancar și a unui card bancar atașat contului – este necesar pentru transferul banilor din împrumut.

Procesul de aplicare la un credit rapid online este simplu, fiind necesar să parcurgi doar trei pași: alegerea sumei, completarea și trimiterea formularului și primirea banilor.

Particularități ale creditului rapid Mobilo Credit

Creditul instant ce poate fi accesat de la Mobilo Credit prezintă o serie de particularități care îi diferențiază de alte instituții de creditare similare. Hai să vedem ce beneficii extra îți oferă un credit rapid Mobilo Credit:

  • beneficiezi de o dobândă personalizată de 0,75% pe zi, în funcție de situație;
  • beneficiezi de flexibilitate în plata ratelor – poți utiliza transferul bancar, plata online sau depunerea de numerar;
  • intri într-unul dintre cele patru pachete de fidelizare cu dobândă specială – Platinum (credit până la 9.000 ron), Gold (credit până la 5.000 ron), Silver (până la 3.500 ron) și Bronze (până la 2.500 ron). Punctele de loialitate sunt transformate automat în reduceri la dobânda percepută.

Minimul de documente constă în cartea de identitate a solicitantului, iar persoanele eligibile sunt cele cu vârsta peste 18 ani și cu un venit lunar constant de minim 900 ron, indiferent de natura veniturilor. Poți avea venituri din indemnizația de creștere a copilului, pensionar/ă sau salariat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri