Cardurile care au opțiunea de cashback sunt potrivite atunci când vrei să recuperezi o parte din suma pe care ai cheltuit-o la cumpărături. Există o varietate de programe din care poți alege, prin carduri de credit sau de debit, însă, este important să nu te prindă „febra reducerilor” și să nu cumperi mai mult decât ai nevoie. Am creat lista cardurilor și ofertelor de cashback de pe piață care îți aduc o parte din banii cheltuiți înapoi în buzunar.

Programul George Moneyback: 5% cashback la Kaufland

George Moneyback este un program de la BCR, prin care utilizatorii primesc bani înapoi pentru tranzacțiile efectuate cu cardul lor BCR de debit sau de credit.

Programul George Moneyback oferă bani înapoi, ca reducere, clienților BCR care folosesc plata cu cardul la cele peste 110 magazine partener. MoneyBack oferă acces la discounturi dedicate oferite de comercianți din diferite domenii: hypermarket-uri (Kaufland – 5%), magazine IT&C (iStyle – 10%, Flanco 4%), benzinării (MOL – până la 2.5%; Rompetrol – pana la 2%), îmbrăcăminte, parfumuri, librării și multe altele. Programul George Moneyback este disponibil exclusiv în versiunea de mobil. Mai multe informații despre sistemul Moneyback sunt disponibile pe site-ul BCR.

Cardul de credit BT Direct Carrefour: cash back de 5% în Carrefour

Carrefour România și BT Direct (divizia a Băncii Transilvania) au lansat un card de credit prin care se poate obține finanțare direct în magazin și, ulterior, 5% din valoarea cumparaturilor realizate în magazinele Carrefour și online, pe Carrefour.ro.

Cardul poate fi obtinut în hypermarketurile Carrefour iar utilizatorii pot să opteze pentru finanțări pe loc de până la 40.000 de lei și de 5% cashback.
Cardul poate fi folosit la orice comerciant, inclusiv pentru plata facturilor, însă beneficiul de 5% este exclusiv în cadrul Carrefour, procentul returnat în cazul altor comercianți este de 2%.
Comision de emitere card de 40 lei, iar comisionul de administrare lunar de 4,5 lei.

Programul de cashback ING Bazar: cashback de 3% când alimentezi de la benzinăriile MOL și SOCAR

ING Bazar este un program de cashback care oferă bani înapoi sub formă de puncte atunci când faci cumpărături la magazinele partenere și le plătești cu un card emis de ING Bank.
Chiar dacă, de obicei, programele de tip cashback sunt o caracteristică a cardurilor de credit, la ING Bazar poți folosi cardul de debit.

Cu programul ING Bazar ai cashback la diferite produse și servicii: supermarket-uri, magazine de fashion, librării. Lista produselor este disponibilă în aplicația ING la rubrica ING Bazar. Pentru benzinării, ai cashback de 3% la benzinăriile MOL și Socar.

Pașii pentru a beneficia de reduceri:
1. Intri în Home`Bank în meniul ING Bazar;
2. Rezervi oferta cu reducerea aleasă;
3. Plătești cu cardul ING;
4. Primești banii înapoi în maximum 48 de ore în Portofelul electronic.

Cardul de credit eMAG de la Raiffeisen Bank: 10% înapoi din valoarea cumpărăturilor la eMAG

Cardul eMAG de la Raiffeisen Bank oferă până la 10% înapoi din valoarea cumpărăturilor la eMAG, în puncte, pentru comenzile achitate integral. Cu acest card poți face cumpărături până la 24 rate fixe fără dobândă la eMAG sau la alte magazine partenere.

Costul de emitere este de 60 de lei, fără comisioane lunare, iar limita de credit între 700 și 30.000 lei.

Alpha Greek Holiday Credit Card: cashback la plata taxelor de autostradă în Grecia

Utilizatorii cardurilor de credit sau de debit emise de Alpha Bank România primesc cashback la plata taxelor de autostradă în Grecia, până la 30 septembrie, în cadrul campaniei „Alpha Greek Holiday Credit Card”. Cashback-ul se oferă în limita a maximum 20 euro /card, echivalent în lei.

Totodată, utilizatorii Alpha Card de cumpărături pot avea acces între 3 sau 6 rate automate fără dobândă și fără comision pentru tranzacțiile făcute în Grecia. Nu există o taxă de emitere pentru AlphaCard de cumpărături.

Cashback-ul va fi acordat lunar până la data de 15 a lunii următoare, pentru tranzacțiile efectuate în luna anterioară, direct pe card.

Cashback Booking de la BRD: 5% cashback pentru rezervările făcute prin Booking

Dacă folosești un card BRD, primești 5% cashback pentru rezervările de pe Booking.

După check-out vei primi un e-mail de la Booking.com prin care ți se confirmă cashback-ul și vei putea alege cum să îl primești: în contul tău Booking.com, ca să îl folosești pentru rezervări viitoare sau în contul cardului BRD cu care ai făcut rezervarea.

Cardurile Visa Gold si Mastercard World de la CEC Bank: cashback de 0,5% din valoarea cumpărăturilor lunare

Cu cardurile Visa Gold si Mastercard World de la CEC Bank clienții primesc cashback de maxim 0,5% din valoarea tranzacțiilor comerciale lunare.

Clienților li se va restitui procentul de 0,5% din valoarea tranzacțiilor comerciale lunare, în situațiile în care valoarea bonificației nu depășește 600 lei. În situația în care valoarea bonificației depășește 600 lei (inclusiv) clienților li se va restitui astfel: procentul net de 0,5% din valoarea tranzacțiilor comerciale lunare până la realizarea bonificației/pragului de 600 lei, și procentul net de 0,45% din valoarea tranzacțiilor comerciale lunare a căror bonificație depășește 600 lei.

Libra Internet Bank: cardul Avanpost Free cu 10% cashback instant

Cardul Avanpost Free de la Libra oferă 10% cashback instant pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de aproape 600 de Avanposturi online sau localizate în întreaga țară, precum și 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună. Magazinele partenere sunt disponibile AICI.

După fiecare cumpărătură făcută în rețeaua de magazine partenere băncii, clientul primește înapoi 10% din suma pe care a plătit-o.

Revolut: cashback de 7% la Elefant

Aplicația Revolut are disponibilă funcția de Recompense (Rewards) unde sunt listate oferte cashback pentru diferite bunuri și servicii.

Utilizatorii Revolut primesc 7% cashback la achiziţionarea de produse de pe Elefant.ro. Cei care folosesc aplicația de dating Tinder, primesc cashback de 50% atunci când cumpără abonamente de le aplicație, folosind un card Revolut.

Cardul OTP Pensionari, cashback de 10% în farmacii

OTP Pensionar care oferă cashback de 10% pentru tranzacțiile efectuate prin cardul de debit inclus în pachet la orice farmacie, în limita a 30 de lei/ luna. Contul se deschide gratuit, iar taxa abonamentului lunar a pachetului de produse și servicii bancare pentru este de 3 lei pe lună.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luminița Mîndrilă
 Luminița Mîndrilă a lucrat anterior la Hotnews.ro și Aleph News, iar în prezent acoperă domeniul finanțe-bănci în cadrul Wall-Street.ro.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri