Noile reglementări fiscale, modificările legislative și impactul acestora asupra mediului economic din România vor fi discutate la TaxEU Forum 2023, cel mai important eveniment de legislație și fiscalitate. Pe 9-10 februarie, la Hotel JW Marriott din București, evenimentul aduce împreună specialiști apreciați, practicieni cu activitate recunoscută pe piața locală, reprezentați ai Ministerului de Finanțe și consultanți cu experiență dovedită.

Timp de două zile, participanții vor avea acces la informații actuale despre impactul noilor schimbări fiscale, prezentările și dezbaterile fiind susținute de unele dintre cele mai mari și active firme de consultanță fiscală de la noi: Taxhouse-Taxand România, EY România, Biriș Goran, BDO România, PwC România, Grant Thornton România, RSM Romania, TPA România, bpv Grigorescu Ștefănică, Crowe România.

Ajunsă la cea de-a 17-a ediție, conferința TaxEU Forum aduce pe 9 februarie în prim-plan subiecte de mare interes, oferind răspunsuri la unele dintre cele mai importante întrebări. Printre temele ce vor fi abordate se numără:

Modificările Fiscale - Impactul asupra contribuabililor ca urmare a modificărilor fiscale pentru anul 2023
Codul Fiscal - Modificări importante aduse la prevederile Codului Fiscal pentru anul 2023
TVA - Prevederi aplicabile în domeniul TVA începând cu 2023. Aspecte practice privind aplicarea TVA
Legislația Muncii - Noua directivă privind stabilirea salariilor minime în Uniunea Europeană
Digitalizarea Fiscală - Noutăți privind RO-eFactura și provocări privind implementarea raportărilor fiscale SAF-T
Controlul Fiscal - Reguli și responsabilități privind efectuarea inspecțiilor fiscale de către instituțiile specializate

În cea de-a doua zi a evenimentului, pe 10 februarie, participanții vor avea ocazia să aprofundeze în cadrul seminarelor specializate spețele actuale și să primească soluții aplicate pentru provocările generate de legislația în vigoare.

OFERTĂ SPECIALĂ DE PARTICIPARE

Până pe 31 decembrie 2022 cei care se înregistrează la noua ediție TaxEU Forum beneficiază de un preț redus prin oferta Early-Bird. Înscrierile sunt deschise și se pot face pe www.taxeu.ro.

Dintre specialiștii invitați la această ediție: Alex Milcev (Partener, Lider al Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România & Moldova), Daniel Anghel (Tax, Legal & People Services Leader, PwC România), Angela Roșca (Managing Partner, Taxhouse-Taxand România), Gabriel Biriș (Co-Managing Partner, Biriș Goran SPARL), Dan Schwartz (Managing Partner, RSM Romania), Anca Grigorescu (Partener, bpv Grigorescu Ștefănică), Dan Bărăscu (Partener Coordonator Servicii Fiscale, BDO România), Daniela Zar (Partener | FCCA | Membru CCF, TPA România), Mitel Spătaru (Tax Partner, Crowe România), Georgeta Toma (Șef Serviciu, Direcția Generală de Legislație Fiscală și Reglementări Vamale și Contabile Ministerul Finanțelor), Mariana Vizoli (Independent Tax Consultant), Corina Mîndoiu (Partener, Departamentul Impozit pe Venit și Contribuții Sociale, EY România), Ionela Florescu (Tax Partner România & Moldova, Grant Thornton).

Pentru a fi la curent cu noutățile despre TaxEU Forum, vă invităm să urmăriți pagina oficială de Facebook, evenimentul creat special, dar și pagina de LinkedIn a evenimentului.

TaxEU Forum este un eveniment organizat de Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminare proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri