CEC Bank și-a relansat portofoliul de carduri cu un nou design care aduce în prim-plan tradițiile românești. Cardurile nou emise de CEC Bank sunt eco-friendly - din plastic reciclat şi cu elemente biodegradabile.

Designul noilor carduri de debit și de credit a fost realizat de artistul român Mihai Țenovici, care și-a pus amprenta asupra mai multor branduri românești. Procesul de tranziție va avea loc etapizat și se va aplica atât cardurilor nou-emise cât și celor reînnoite.

Cardurile pot fi obținute din orice sucursală CEC Bank, dar și 100% online, fără drumuri la bancă, inclusiv de cei care lucrează în străinătate și au acte de identitate românești.

“Pentru că CEC Bank este în primul rând o bancă românească, ne-am dorit să avem un concept creativ care să fie axat pe tradițiile populare, dar într-un stil modern, actual. Ilustrația de pe fiecare card are ca element central o datină românească - Călușarii, Ursul, Capra, Hora, Plugușorul - reinterpretată cu elemente grafice moderne și ilustrate în paleta coloristică a brandului”, a declarat Cristian Tudorancea, Director Carduri în cadrul CEC Bank.

CEC Bank are deja în oferta sa o variantă de plată eco-friendly care nu implică folosirea unui plastic fizic: cardul virtual Visa Multicurrency. Acesta este emis în următoarea zi lucrătoare putând fi imediat vizualizat în aplicația de mobile banking CEC app și utilizat prin intermediul portofolelor digitale Apple Pay și Google Pay pentru plăți la comercianti și/sau retrageri direct cu telefonul mobil la cele peste 900 de echipamente ATM/MFM care au implementată funcționalitatea contactless. De asemenea, posesorii de carduri VISA pot adăuga cardul pe ceasul smart și pot face plăți prin aplicațiile Fitbit Pay și Garmin Pay.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri