Digitalizarea în sistemul bancar este un subiect la ordinea zilei, având în vedere impactul pe care îl are asupra industriei și utilizatorilor. La Future Banking analizăm în profunzime efectele procesului de transformare digitală prin care trec instituțiile financiare în acest moment.

Până la 89 de miliarde de dolari (4,6%) din încasările globale din plăţi ar putea fi în pericol în următorii trei ani pentru băncile care întârzie să ofere opţiuni de plată de ultimă generaţie, potrivit unui studiu realizat de Accenture.Digital Banking Scorecard

Detaliem rolul și impactul sistemic al băncilor în economie în cadrul celei de-a treia ediții a conferinței Digital Banking Scorecard (DBS), unde vom lansa o nouă ediție a raportului care urmărește progresul digital banking în România. Conferința Digital Banking Scorecard are loc în 22 martie 2023, de la ora 10, la hotelul Sheraton din București.

Digital Banking Scorecard 2023

Ediția din acest an a raportului Digital Banking Scorecard evidențiază propunerile digitale și caracteristicile pe care băncile tradiționale le implementează în căutarea lor către remote banking.

VEZI AICI: DIGITAL BANKING SCORECARD 2022

Raportul evaluează băncile în șase categorii și calculează un scor de inovare agregat. DBS prezintă, de asemenea, tendințele majore în transformarea digitală și tehnologiile care schimbă fața băncilor tradiționale.

Temele de dezbatere de la conferința Digital Banking Scorecard sunt:

  • Evoluția remote banking-ului în 2022;
  • Onboarding automat: faceți o primă impresie bună;
  • Inovații bancare mobile și hiperpersonalizare;
  • Experiența utilizatorului, un factor de diferențiere competitiv primar;
  • Confruntarea cu așteptările crescânde ale consumatorilor;
  • Inovații cu carduri și plăți.

Ce speakeri vor fi prezenți la Digital Banking Scorecard:

  • Sebastian Burduja - Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării;
  • Cătălin-Aurel Giulescu - chestor de poliție, Director General, Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor, Ministerul Afacerilor Interne;
  • Eleni Skoura - Head of Retail Banking, ING Bank;
  • Roxana Petria - Tribe Lead Customer Engagement, Retail Banking, ING Bank;
  • Todi Pruteanu - Managing Director, FintechOS;
  • Valentina Dragomir - Sales &Business Development, IDnow;

Mai multe detalii despre agenda și speakerii din cadrul evenimentului, poți consulta aici.

Nu uita că evenimentele noastre se desfășoară și online în platforma de evenimente virtuale IC Events. Dacă alegi participarea în sala de eveniment ai acces și la platforma online. Participarea este gratuită!

Conferința Digital Banking Scorecard este un eveniment realizat de Future Banking și susținut de FintechOS, ING Bank, UniCredit Bank, IDnow, Raiffeisen Bank, Autonom și Imod flowers.

Sursa foto: Future Banking

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri