Aircash este o aplicaţie mobilă user-friendly care oferă servicii de transfer de bani rapide și sigure, operațiuni de depunere și retragere de fonduri, precum și o gamă largă de funcții suplimentare care îmbunătățesc experienţa utilizatorilor.

Pe baza parteneriatului global cu Mastercard, Aircash emite carduri preplătite care sunt conectate la portofelul Aircash din aplicație şi pot fi utilizate în peste 30 de milioane de locații din lume pentru plăți la POS, online și retrageri de numerar de la bancomate. Cu Aircash ai flexibilitatea de a conecta și activa imediat până la 5 carduri, fără a fi nevoie de documente sau cont bancar.

Cardul Aircash Mastercard este disponibil în 100.000 de puncte de vânzare din Europa, inclusiv pe platforme precum Amazon sau Glovo România și, în curând, în toate locaţiile Inmedio din ţară.

Cardul preplătit Aircash Mastercard este ideal pentru călătorii și cumpărături online, oferind protecţie împotriva furtului de date și a pierderii de fonduri.

Întregul ecosistem Aircash este acum disponibil şi în România, utilizatorii putând experimenta din plin funcțiile și confortul oferite de utilizarea aplicației mobile Aircash.

Aircash stabileşte parteneriate puternice cu companii și instituții locale și internaționale în toate pieţele în care operează. În România, Aircash a încheiat un parteneriat cu Glovo pentru a oferi o oportunitate și o experiență incitantă clienților săi. Comandând cardul preplătit Aircash Mastercard prin Glovo Express, clienții primesc la activare un voucher în valoare de 50 RON pentru cumpărături prin aplicația Glovo. Această promoție exclusivă permite clienților să economisească bani și să se bucure de beneficii și avantaje suplimentare. Promoția se desfășoară până pe 6 iulie iar voucherele pot fi folosite până pe 31 iulie, oferind clienților o fereastră de două săptămâni pentru a profita de această oportunitate specială.

Aircash oferă utilizatorilor săi beneficii fantastice, inclusiv asistență în limba română. Clienții se pot bucura de confortul achiziționării diverselor servicii, cum ar fi vouchere pentru încărcare cartele telefonice, servicii de parcare, transport public, plata facturilor de utilități, transferuri de bani către/din străinătate și schimb valutar în toate țările în care Aircash operează. De exemplu, în România, la achiziționarea prin aplicația Aircash a voucherelor pentru încărcarea cartelelor Telekom utilizatorii primesc instantaneu în portofelul Aircash un cash back de 50%. Gama de servicii disponibile în aplicație pentru utilizatorii români se extinde permanent.

Despre Aircash

Aircash este o instituție emitentă de monedă electronică, autorizată de Autoritatea Bancară Europeană și de Autoritatea de reglementare a sectorului financiar din Elveţia. Aircash operează în mai multe țări europene, respectiv România, Germania, Austria, Spania, Grecia, Cipru, Slovenia și Croația, cu planuri de extindere continuă în UE, inclusiv în Italia și Franța, compania având birouri în New York, Londra, Zagreb și Zurich. Aircash a câștigat aprecierea organizațiilor renumite precum Financial Times, Deloitte și Ernst & Young, fiind recunoscută drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa.

Cu o rețea de peste 100.000 de puncte de vânzare și peste 600.000 de utilizatori în întreaga Europă, Aircash oferă servicii financiare de încredere.

Pentru mai multe informații despre Aircash vizitați site-ul nostru oficial www.aircash.eu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri