CEC Bank, în parteneriat cu Medeva Fintech, lansează o nouă variantă a produsului Figo.Pay by CEC Bank. La fiecare achiziție efectuată la oricare dintre comercianții listați în aplicația FigoPay, utilizatorii primesc înapoi până la 10% din suma cheltuită în limita a 1.000 de lei/lunar, în termen de maxim 7 zile lucrătoare.

Cardurile care au opțiunea de cashback sunt potrivite atunci când vrei să recuperezi o parte din suma pe care ai cheltuit-o la cumpărături. Există o varietate de programe din care poți alege, prin carduri de credit sau de debit, însă, este important să nu te prindă „febra reducerilor” și să nu cumperi mai mult decât ai nevoie.

Pachetul Figo.Pay by CEC Bank poate fi achiziționat de orice client persoană fizică și este disponibil atât în unități, cât și 100% online, cu zero drumuri la bancă și conține un cont curent, un card bancar de debit în lei (de tip Visa), Mobile Banking și serviciul SMS Info.

Prețul pachetului Figo.Pay by CEC Bank este de ZERO lei dacă se fac plăți lunare de minim 700 lei. Altfel, prețul este de 5,9 lei/lună, iar prima lună este oferit gratuit.

Pentru a putea beneficia de noile avantaje ale cardului Visa Figo.Pay by CEC Bank, utilizatorii au de urmat trei pași simpli: descarcă aplicația din Google Play sau App Store, se înregistrează în aplicație iar apoi pot merge la cumpărături să plătească cu cardul înrolat în aplicație pentru a obține cashback. Lista comerciantilor se găsește pe site-ul www.figopay.ro cat și în aplicația FigoPay.

“Suntem mereu atenți la nevoile clienților și astfel putem să le oferim produse noi, adaptate acestor nevoi. CEC Bank continuă strategia de digitalizare iar clienții noștri se pot bucura de avantajele a tot mai multe dintre produsele noastre moderne, dezvoltate în ultima perioadă de timp. Noua aplicație contribuie la schimbarea de comportamente, la creșterea adopției bankingului, vine cu noi opțiuni pentru gestionarea conturilor și a cardurilor și, nu în ultimul rând, este un pachet de soluții pentru reducerea costurilor cu cumpărăturile”, a declarat Adina Călin, director Produse şi Servicii Bancare, CEC Bank.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri