TaxEU Forum, eveniment de referință pentru specialiștii în domeniul fiscalității, revine în 2024 cu o ediție organizată în premieră la Cluj-Napoca. Prima ediție TaxEU Forum Cluj-Napoca va avea loc pe 28-29 februarie 2024, la Radisson Blu Hotel și va reuni specialiști din companii importante de consultanță, lideri de opinie și profesioniști de renume din domeniul fiscal.

Într-un eveniment complex, pe parcursul a două zile, vorbitorii invitați vor analiza modificările legislative recente și vor realiza o perspectivă de ansamblu asupra celor mai noi reglementări care vor influența companiile în 2024, oferind un pachet complet de informații actualizate.

Pe 28 februarie, conferința TaxEU Forum va aborda subiecte axate pe noutăți legislative, evidențiind efectele modificărilor și riscurile fiscale pentru mediul de afaceri, dar și cele mai eficiente metode de acomodare a contribuabililor la noile schimbări, în contextul economic actual.

Subiectele dezbătute în cadrul conferinței vor fi aprofundate în cea de-a doua zi a evenimentului, pe 29 februarie, dedicată seminarelor specializate. Reprezentanți ai unor mari companii de consultanță fiscală vor împărtăși exemple practice, studii de caz relevante și spețe actuale.

Prima ediție a conferinței TaxEU Forum din Cluj-Napoca va reuni specialiști recunoscuți în fiscalitate, printre care:

• Gabriel Biriș (Co-Managing Partner, Biriș Goran SPARL)
• Dan Manolescu (Președinte, Camera Consultanților Fiscali, Tax Partner – Soter & Partners)
• Dragoș Doroș (Tax Partner, Eversheds Sutherland România)
• Georgeta Toma (Șef Serviciu, Direcția Generală de Legislație Fiscală și Reglementări Vamale și Contabile, Ministerul Finanțelor)
• Mariana Vizoli (Independent Tax Consultant)
• Ciprian Păun (Partener și Coordonator, NNDKP Cluj-Napoca)
• Dan Schwartz (Managing Partner, RSM Romania)
• Sorana Cernea (Managing Partner, TPA România)
• Mitel Spătaru (Tax Partner, Crowe România)
• Vlad Dimitriu (Director, Taxhouse-Taxand România)

Evenimentul se va desfășura exclusiv “în persoană”, la Hotel Radisson Blu din Cluj-Napoca, iar participarea va fi posibilă doar cu prezență fizică, în sala de conferință.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre TaxEU Forum, vă invitam să urmăriți pagina oficială de Facebook, evenimentul creat special, dar și pagina de LinkedIn.

TaxEU Forum 2024 Cluj-Napoca este organizat de Evensys în parteneriat cu NNDKP, Taxhouse-Taxand România, RSM Romania, TPA România, Crowe România.

Despre Evensys
Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri