1 Noiembrie 2007

Afacerile Aviva Romania: 59 milioane de lei la noua luni



Compania de asigurari Aviva Grup Romania a afisat pentru primele noua luni din 2007 prime brute subscrise in urcare cu 26,88% fata de aceeasi perioada a anului trecut pana la 59,12 milioane lei, ca efect al dezvoltarii afacerilor

Aviva Romania a inregistrat in primele noua luni din 2006 o valoare a primelor brute subscrise de 46,6 milioane lei.

Activele companiei au urcat cu 44,11%, pana la 180,93 milioane lei in primele noua luni din 2007, comparativ cu valoarea inregistrata in acelasi interval al anului, de 125,55 milioane lei, se arata in comunicat.

"O crestere de aproape 30% a primelor brute subscrise si de aproape 45% a activelor sunt rezultate care dovedesc soliditatea companiei si trecerea acesteia intr-o noua etapa de dezvoltare", a declarat presedintele Aviva Grup Romania, Shah Rouf.

Luna septembrie a marcat si startul campaniei de strangere de adeziuni pentru pensiile private obligatorii (pilonul II), care va dura patru luni. In acest sens, Aviva si-a propus sa ocupe un loc pe podium la sfarsitul "competitiei", pe 17 ianuarie 2008.

Primul semestru din 2007 a reprezentat si debutul companiei pe piata pensiilor facultative, Aviva fiind una din primele companii care a intrat pe aceasta piata. Aviva a demarat activitatea pe piata pensiilor facultative in luna mai, iar din luna iulie compania este autorizata ca administrator de pensii private obligatorii.



Citeste si