28 Septembrie 2009

ING isi face centru de servicii la Cluj-Napoca. 280 de angajati, concediati in Cehia si Slovacia



Divizia de asigurari de viata a grupului ING isi va face din 2010 un centru regional de servicii pentru tarile din Europa Centrala la Cluj-Napoca, prin care va centraliza cateva din functiile departamentelor financiar, IT si de operatiuni, a anuntat compania.
Primele tari din zona Europei Centrale care vor muta o parte din departamentele operatiuni, financiar si IT in centrul de la Cluj-Napoca sunt Cehia si Slovacia. Procesul de tranzitie va incepe din ultimul trimestru al lui 2010.

Potrivit Reuters, grupul olandez va concedia 280 de angajati din Cehia si Slovacia dupa transferarea unor activitati auxiliare in centrul de la Cluj-Napoca.

Activitatile legate de marketing si vanzari se vor desfasura in continuare la nivel local, in fiecare tara din regiune, iar clientii ING Asigurari de Viata din Romania nu vor fi afectati de acesta schimbare.

Centrul regional de servicii va include toate tarile din zona ING Asigurari Europa Centrala - Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania. Acest centru va fi infiintat pentru rationalizarea operatiunilor din aceasta zona, precum si pentru diminuarea costului unei polite de asigurare de viata.

Infiintarea acestui centru face parte dintr-un proiect regional demarat in 2008 de divizia de asigurari a ING Europa Centrala pentru imbunatatirea serviciilor pentru clienti si cresterea eficientei activitatii de asigurari de viata, se mai arata in comunicat.



Citeste si