26 August 2011

Multumim, Steve Jobs!



In numele Wall-Street.ro, cea mai mare comunitate de afaceri din Romania, ii multumim lui Steve Jobs pentru intreaga activitate la conducerea Apple.

Am pus intr-o scurta scrisoare doar cateva motive pentru care ii multumim. Sunt importante pentru noi, intrucat le-am identificat alaturi de zeci de manageri din IT-ul romanesc.

Steve Jobs, fondatorul companiei americane Apple si cel care tocmai s-a retras din functia de director general al acesteia, este managerul preferat al sefilor din companiile de IT de pe piata locala.

Astfel, pentru aproximativ o treime dintre acestia, Jobs este personalitatea care ii inspira, iar Apple este brandul favorit, arata raspunsurile managerilor pentru rubrica Profil IT, gazduita de Wall-Street.ro

Vezi aici raspunsurile managerior

• Chiar si rivalii il lauda pe Steve Jobs: "El este cel mai de succes CEO din SUA al ultimilor 25 de ani. A combinat in mod unic o viziune de artist cu una de inginer pentru a construi o companie extraordinara (...) Unul dintre cei mai mari lideri americani din istorie", spune presedintele Google, Eric Schmidt.

• Vezi aici cum a facut Steve Jobs din Apple cea mai de succes companie din IT.

• "Pierderea unui vizionar este foarte grea. Este trist, dar nu o surpriza totala. Intrebarea este daca Apple va avea in continuare viziunea necesara pentru a-si dezvolta pozitia pe piata", afirma un analist.

##SURVEY_FORM_54##



Citeste si