19 Septembrie 2011

Seful filialei locale a Sony Ericsson a plecat la Intel



Adrian Cioroianu (31 de ani), seful filialei locale a Sony Ericsson, unul dintre principalii producatori de telefoane mobile la nivel mondial, a plecat la Intel Romania, el fiind in prezent manager de dezvoltare a businessului pentru producatorul de microprocesoare.

El a fost numit in aceasta functie in luna mai si se ocupa de segmentul de educatie, relatia cu sectorul guvernamental si operatorii de telefonie mobila si de programele pentru companiile mici si mijlocii atat pentru Romania cat si pentru Bulgaria.

“Dupa ce am lucrat in domeniul telecomunicatiilor, mi-am dorit sa lucrez si in domeniul IT”, a afirmat Cioroianu pentru Wall-Street.ro.

Inainte de Intel, a lucrat pentru Sony Ericsson (intre iunie 2007 si mai 2011) ca national account manager si pentru Orange Romania (2003-2007) ca reprezentant de vanzari pentru sectorul de business, potrivit retelei de socializare profesionala LinkedIn.

Cioroianu a absolvit in 2003 Facultatea de Marketing din cadrul Universitatii din Craiova.

Intel opereaza pe piata locala printr-un birou de vanzari si marketing format din aproximativ zece persoane (structura din care face parte si Adrian Cioroianu) si un centru de dezvoltare software lansat anul trecut care in prezent are cateva zeci de angajati.



Citeste si