Echipamentele inovatoare bizhub C220 si C280 sunt alegerea perfecta pentru producerea zilnica a documentelor in birouri si grupuri de lucru din departamentele financiare si de contabilitate, resurse umane, logistica si multe alte zone in care majoritatea printurilor sunt alb-negru.
Ca adevarate multifunctionale, bizhub C220 si C280 sunt echipate cu functii de printare, copiere, scanare si fax, ce ofera cu usurinta si competenta comunicare completa in birourile aglomerate. Cu designul compact si elegant care nu ocupa foarte mult spatiu, oricare dintre aceste echipamente este o aparitie atractiva in orice birou.

In conformitate cu sloganul Konica Minolta “Giving shapes to ideas” bizhub C220 si C280 ofera comunicare completa in birou intr-un singur echipament, lucreaza cu cele mai noi tehnologii, furnizeaza calitate de top atat alb negru, cat si color si impresioneaza cu performantele ecologice ireprosabile. Astfel, se remarca prin functionarea fara zgomot si niveluri reduse ale consumului de energie, sunt prietenoase cu mediul si foarte confortabile in utilizarea de zi cu zi in birou.

Echipamentele bizhub C220 si C280 de la Konica Minolta au primit premiul BLI “Pick of the Year” 2010 fiind apreciate ca“Outstanding” la categoria multifunctionale color A3/Ledger din clasa lor de viteza. Buyers Laboratory Inc. (BLI), renumitul laborator independent de testare, a fost impresionat de performanta totala a dispozitivelor multifunctionale si in mod special de usurinta in folosire si de productivitate acestora. Echipamentele ofera functionalitate color de calitate superioara la tiparire, copiere, transmiterea faxurilor si scanare si sunt totodata cel mai bine echipate pentru productia documentelor alb negru de zi cu zi, la costuri mici pentru birouri si grupuri de lucru.

Conform testelor BLI, echipamentele bizhub C220 si C280 Konica Minolta s-au dovedit a fi exceptionale in ceea ce priveste usurinta in folosire si cu o mare productivitate in ariile specifice de testare. In acelasi timp, acestea au demonstrat ca sunt foarte stabile. De asemenea, au aratat o eficacitate impresionanta in fluxul de joburi de test color al BLI, intrucat au obtinut rezultate peste medie de la driverele PCL si PostScript. Mai mult, copierea fata verso color si alb negru precum si eficienta printului au fost apreciate ca fiind foarte bune spre remarcabile, ceea ce este crucial pentru utilizatorii care urmaresc scaderea costurilor curente si cresterea atentiei fata de mediu. Unul dintre argumentele usurintei in folosirea echipamentelor bizhub, care a fost explicit mentionata de expertii BLI, este functionalitatea MyTab - castigatoarea premiului BLI “Outstanding Achievement”. Cu aceasta aplicatie extraordinara, selectarea functiilor de printare comune poate fi configurata si salvata pe un tab, permitand utilizatorilor sa beneficieze pe deplin de avantajele configurarii driverului cu efort minim, deoarece toate caracteristicile necesare pot fi vizualizate imediat. De asemenea, utilizatorii pot integra usor un software third-party cu echipamentele Konica Minolta, via bizhub Extended Solution Technology (bEST).

Inovatie, disponibilitate, usurinta

Echipate cu tehnologia avansata dezvoltata de Konica Minolta, bizhub C220 si C280 garanteaza o calitate constanta si stabila a imaginilor alb negru. Aceasta tehnologie inovatoare reimprospateaza permanent developer-ul, adaugand o cantitate precisa cu fiecare cartus de toner nou. Eficienta imbunatatita asigura cresterea duratei de viata a consumabilelor si permite ca aceste echipamente sa produca documente alb negru la preturi scazute, similare cu cele ale sistemelor alb negru. Datorita costurilor scazute, irezistibile chiar si pentru paginile color, bizhub C220si C280 sunt alegerea perfecta pentru orice tip de companie.

Datorita functiilor flexibile de control al accesului la bizhub C220 si C280, daca este necesar, functionalitatea de printare/copiere color poate fi dezactivata cu usurinta. Astfel numai anumiti utilizatori vor putea produce documente color in timp ce restul vor avea acces doar la printarea/copierea alb negru. Alocarea drepturilor de acces si a functionalitatilor de restrictionare incepe cu autentificarea standard cu parola, care permite accesul numai utilizatorilor inregistrati si duce pana la autentificarea prin Active Directory. Se pot crea pana la 1.000 conturi de utilizatori si se pot seta drepturi de acces specifice pentru utilizatorii individuali.

Ca multifunctionale inovatoare bizhub C220 si C280 ofera usurinta in utilizare si multe alte avantaje. Panourile de operare color, cu ecran sensibil la atingere, pot fi inclinate si rotite pentru a garanta o vizibilitate excelenta din orice unghi. Previzualizarea color si functia thumbnail permit verificarea modului in care va arata documentul final, evitand astfel greselile dinaintea printarii.

Functionalitate extinsa

Cu bizhub C220si C280 printarea si copierea sunt rapide si productive. Echipate cu un controller puternic Emperon™ de la Konica Minolta, acestea au un procesor rapid de 1 GHz CPU (667 MHz la bizhub C220), 2 GB memorie standard, 250 GB HDD, suporta PDF 1.7, iar compatibilitatea avansata cu PostScript ofera imbunatatiri atractive ale calitatii. Tehnologia proprie a controllerului Emperon™ asigura integrarea rapida a sistemelor in orice mediu de retea standard, permitand utilizatorilor sa isi proceseze joburile de printare rapid si simultan, fara intarzieri. Printarea si copierea duplex ajuta la reducerea costurilor prin economisirea hartiei. Functia de selectare automata a culorii evita printarea sau copierea color in cazurile in care alb negru este suficient.

Cu asemenea functionalitati flexibile, bizhub C220si C280 sunt perfecte pentru mediile de business in care se produc documente predominant alb negru iar utilizarea culorii este mai putin frecventa. Cu toate acestea, cele trei echipamente pot manevra joburi si volume mari de printare color.

Scannere foarte eficiente, bizhub C220 si C280 faciliteaza distributia si partajarea informatiilor. Cu o viteza de 70 opm, echipamentele ofera o viteza foarte mare de scanare catre eMail, FTP, SMB si User Box. Formatele de scanare includ PDF si compact PDF, XPS si compact XPS, ca si TIFF si JPEG. Functia inteligenta de scanare catre USB ofera utilizatorilor flexibilitate si un sprijin atractiv, permitand economisirea timpului prin scanarea documentelor direct catre medii USB fara a necesita utilizarea unui calculator.

Pentru orice locatie in care este necesara comunicarea prin fax, bizhub C220 si C280 ofera capabilitati de fax, atat digital, cat si analogic. Comoditatea utilizatorului este asigurata cu functionalitatea inteligenta de PC fax care permite transmisia faxurilor direct de la calculator, fara a mai fi necesara printarea documentului.

Beneficiind de functionalitati variate suplimentare fata de functiile standard de securitate oferite de Konica Minolta, bizhub C220 si C280 sunt certificate ISO 15408 EAL3. Functia de printare securizata este disponibila pentru documentele confidentiale. Printarea este posibila numai dupa ce o parola alocata unui job de printare este introdusa direct la panoul echipamentului. In combinatie cu controlul accesului prin autentificare, joburile de printare astfel securizate vor fi executate imediat ce utilizatorul se autentifica la echipament.

Echipamentele prezentate vin cu capabilitati media excelente, procesand atat formate de hartie standard cat si formate particularizate. Datorita flexibilitatii media pe care o ofera bizhub C220 si C280 acestea pot produce practic orice document office, scrisori, facturi, rapoarte sau prezentari, formulare, statistici etc., indiferent daca acestea sunt alb negru sau color.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri