Microsoft va lansa noul sistem de operare in versiune de test pentru publicul larg in luna februarie, potrivit ultimelor declaratii ale reprezentantilor gigantului american, noteaza foxnews.com.
Versiunea beta a sistemului de operare va fi disponibila la finalul lunii februarie din 2012, dupa ce Microsoft anuntase initial ca acesta va putea fi descarcat la inceputul lunii ianuarie.

Peste 3 milioane de copii ale noii versiuni widows destinate programatorilor din intreaga lume au fost descarcate de pe internet in luna septembrie a acestui an, potrivit unui raport al Computerworld.

Desi a fost anuntata data lansarii versiunii beta, Microsoft nu a furnizat detalii legate de functionalitatea noului sistem de operare. “Vom schimba cu totul Windows 8”, a spus Steve Sinofsky, presedintele diviziei de sisteme de operare in cadrul Microsoft la un eveniment IT.

Putine aspecte la nivel vizual se cunosc pana in acest moment. Totusi, Microsoft a anuntat ca va schimba interfata “lock screen” furnizand utilizatorului posibilitatea de a obtine mai multe informatii la prima vedere “ferestrei” de login. Totodata, noul sistem de operare va fi optimizat pentru tehnologia touchscreen, schimband astfel cu totul notiunea traditionala de windows de pana acum.

Foto: gizmag.com


Voi ce parere aveti? Va revolutiona noua platforma notiunea de sistem de operare? Cum va raspunde Apple? Va fi o lovitura pentru concurentul american? Comentati mai jos!


Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri