(P) Pentru cine a ratat Black Friday, MarketOnline.ro sarbatoreste Ignat Day

Pe 20.12.2011, cu ocazia Ignatului, magazinul online www.MarketOnline.ro pregateste reduceri de preturi intre 5 si 50% la toate categoriile de produse. Ignat Day, un concept 99% romanesc, vine in intampinarea tuturor celor care au ratat promotiile de Black Friday si care inca nu si-au luat bunatatile pentru masa de Craciun.
Ignat Day, o abordare 99% romaneasca, vine in intampinarea celor care au ratat reducerile BlackFriday, care inca nu au reusit sa cumpere cadouri pentru Craciun si care, totodata, apreciaza initiativele traditionale romanesti.

Astfel, de Ignat, ziua in care in mod traditional romanii taie porcul, magazinul online www.marketonline.ro va taia preturile la TOATE categoriile de produse si va oferi prin tragere la sorti si un porc (viu sau gata „aranjat”) unuia dintre clientii din data de 20 decembrie. Mai multe detalii sunt diponibile la www.marketonline.ro/special/ignat-day .

Reducerile cele mai mari, de pana la 50%, vor fi la produsele care fac parte din categoriile de interes pentru perioada cadourilor. Deoarece MarketOnline nu doreste sa limiteze posibilitatile clientilor, nu va oferi doar cateva modele, ci ii va lasa pe acestia sa-si aleaga din intreaga oferta MarketOnline produse cu pret redus aflate in stocul magazinului sau cel al furnizorului.

"Cresterea din primul semestru al acestui an a pietei bunurilor de folosinta indelungata pentru prima data in ultimii doi ani, s-a reflectat si in cresterea cu peste 40% a vanzarilor magazinului fata de aceeasi perioada a anului trecut. Acest lucru ne face sa preconizam pana la sfarsitul anului vanzari de peste 10 milioane EURO pentru 2011", declara Catalin Mihailescu, Managing Partner al MarketOnline.ro.

Avand peste 5 ani de experienta in comertul electronic, MarketOnline continua de la an la an sa-si consolideze pozitia pe piata online din Romania. In cei 5 ani de existenta , peste 20.000.000 de vizitatori au navigat pe site-ul www.marketonline.ro si si-au ales produsul dorit dintre cele peste 50.000 existente.

Prioritatea numarul unu a magazinului online www.marketonline.ro este sa multumeasca toti clientii sai oferindu-le nu doar produse de calitate, ci si servicii de 7 stele:

1. Spune intotdeauna DA clientilor;
2. Anticipeaza cu precizie dorintele si nevoile clientilor;
3. Comunica intotdeauna adevarul;
4. Respecta intocmai promisiunile facute;
5. Ofera suport si consultanta tututor vizitatorilor sai;
6. Vinde numai produse de marca, noi si cu garantie;
7. Raspunde oricarei solicitari in maxim 60 de minute.

MarketOnline.ro ofera de asemenea multiple beneficii care vin in sprijinul nevoilor clientilor sai: transportul gratuit la peste 20.000 produse, un program de fidelizare cu reduceri de 7 stele, returul produselor in caz de nemultumire, plata produsului dupa primire, posibilitati multiple de plata in rate precum si peste 300 de promotii active.

Despre MarketOnline:

MarketOnline.ro
este un magazin online care se numara printre membrii fondatori ARMO (Asociatia Magazinelor Online din Romania) organizatie in care a stabilit impreuna cu principalii jucatori din mediul online Codul de Bune Practici, garantand astfel clientilor calitatea serviciilor oferite si consolidarea increderii in comertul online din Romania.
Setari Cookie-uri