Vorbim din ce in ce mai des de tablete, le gasim din ce in ce mai usor si, in acelasi timp, se schimba extrem de repede. E fascinant sa arunci o privire de ansamblu asupra unui domeniu care in urma cu doi ani nu exista, scriu jurnalistii de la Playtech.
Incercand sa atragem atentia asupra unui procent semnificativ din dispozitivele care apartin acestui segment de piata, pentru a nu le pune in aceeasi gramada le-am impartit in trei categorii, dupa cel mai important criteriu: diagonala ecranului.

Pe langa detalii precum calitatea panoului, procesor, cantitate de memorie, greutate sau autonomie, nimic nu este mai definitoriu pentru aceste produse decat dimensiunea ecranului sensibil la atingere din aceste gadget-uri.

Daca ar fi sa atragem atentia asupra unui aspect care trebuie evitat, acela ar fi ecranele rezistitive intalnite in majoritatea tabletelor ieftine. Pe langa un amalgam de detalii tehnice, diferenta dintre un panou capacitiv (vezi iPad) si unul rezistiv e data de posibilitatea de a folosi degetele, pana la 5 sau 10 simultan, sau de a folosi un stylus, ca in urma cu cativa ani pe smartphone-urile cu Windows Mobile 6.

Cititi mai multe pe site-ul Playtech

Sursa foto: Apple

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri