Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, lanseaza un serviciu prin care studentii de la ASE isi pot afla notele de la examene prin SMS, imediat ce au fost afisate pe pagina personala. De asemenea, ei pot primi gratuit informatii despre noutatile din facultatea lor, cum ar fi modificarile de orar.

Pentru a afla aceste informatii, ei trebuie sa se inscrie in comunitatea ASE prin trimiterea numarului matricol prin SMS la numarul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal.

Numarul matricol este individual si poate fi gasit pe legitimatia de student sau pe pagina personala de pe site-ul ASE.

“Studentii reprezinta un public activ si foarte important pentru noi. Ei sunt in continua miscare, insa isi doresc sa fie tot timpul la curent cu ultimele stiri. Acesta este un proiect pilot pe care ne dorim sa il extindem in timp si in celelalte universitati din Romania” a declarat Florin Popa, director de vanzari si distributie in cadrul Orange Romania.

Serviciul a fost dezvoltat in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala cu circa 10,18 milioane de clienti in septembrie anul trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Vodafone, Telekom, Orange si RCS&RDS, amendate cu 1,61 mil. lei