Fit Distribution, grupul fondat da Marius Ghenea care detine mai site-uri de retail electroIT, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri 40 de milioane de euro, in crestere cu peste 28% fata de anul anterior.

Grupul format din magazinele online PC Garage, Garage Mall, PC Fun, ElectroFun a inregistrat anul trecut o crestere de peste 25% a numarului de clienti datorita dezvoltarii gamei de produse si a interesului fata de comertul online.

Pe de alta parte, in luna octombrie, grupul si-a extins activitatea prin lansarea Garage Mal, o platforma online cu produse precum anvelope sau accesorii auto. In curand gama de produse va fi completata de accesorii fashion si cosmetice. Decizia vine la doar un an dupa ce eMag, cel mai important retailer online local, si-a adaugat in portofoliu electrocasnice, carti, CD-uri sau chiar articole de bricolaj.

Pentru acest an Ghenea estimeaza o crestere a afacerilor de circa 20%.

“Anul acesta preconizam continuarea trendului de crestere a pietei IT&C. La nivel de grup, vom directiona investitiile catre imbunatatirea serviciilor si dezvoltarea businessului prezent in acord cu cerintele de pe piata”.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Black Friday eMAG 2019: Cand va anunta retailerul ofertele