SmartID Dynamics, integrator de sisteme care colecteaza datele cu ajutorul tehnologiei codurilor de bare si a identificarii prin radiofrecventa, a inregistrat in anul trecut afaceri de 2,78 mil. euro, in crestere cu 270% fata de cele 1,05 milioane de euro din 2010, primul an de activitate al companiei. Cresterea a fost determinata de castigarea a peste o suta de clienti.
Cei care au contribuit cel mai mult la cifra de afaceri a SmartID Dynamics au fost companiile din zona de productie (25%), transporturi si logistica (24,2%), retail si distributie (18,8%), servicii (17%) si utilitati cu 12%.

Pe de alta parte, cele mai bine vandute solutii ale companiei sunt cele de trasabilitate, cele pentru inventarierea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, cele pentru colectarea mobila a banilor, serviciile in teren, cele pentru managementul depozitelor (automatizarea proceselor logistice din cadrul depozitelor si magaziilor), automatizarea fortei de vanzari, tiparirea de bilete in teren, tiparirea de etichete raft pentru retaileri, tiparirea de carduri personalizate, cele pentru managementul centralizat al echipamentelor mobile utilizate in teren.

“Daca in 2011 strategia noastra s-a bazat pe diversificarea portofoliului de produse si solutii software proprietare prin incheierea de parteneriate strategice cu jucatori precum Motorola, Honeywell, Psion, DataLogic, Cisco, IBM, Hoft & Wessel, Microscan, Zebra si pe atragerea de specialisti, in 2012 ne dorim sa investim in cercetare si dezvoltare, sa ne consolidam prezenta in anumite zone geografice cu potential economic si sa mizam mai mult pe proximitatea fata de clienti”, afirma Daniel Boangiu, managing partner al Smart ID Dynamics.

Conducerea companiei estimeaza pentru acest an dublare a cifrei de afaceri de pana la 6 milioane de euro, cu o rentabilitate de 20%.

Solutiile Smart ID se adreseaza mai ales industriilor de logistica, curierat, retail, productie, utilitati, sanatate si administratie publica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri