Aproximativ 40% dintre tinerii care fac stagii de pratica la Bitdefender, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii antivirus din lume, raman in cadrul companiei, declara Carmen Buruiana, directorul de resurse umane al Bitdefender Romania.
Astfel, compania ofera 20 de stagii de pratica in birourile din București, Iasi si Cluj, alegerea tinerilor urmand sa se faca prin intermediul proiectului "Stagii pe bune". Producatorul de securitate informatica este partener in cadrul programului „Stagii pe bune”, prin care mai multe companii din domeniul IT primi lua in practica tineri talentati. Acesta este un program lansat in 2004 de catre Asociatia studentilor si profesionistilor IT&C.

Stagiile Bitdefender se concenteaza pe zona tehnica, viitorii profesionisti putand opta sa se specializeze ca programatori, dezvoltatori web si designeri web. Fiecare stagiar admis va fi alocat intr-un proiect Bitdefender in desfasurare si, sub indrumarea unui mentor, va putea sa acumuleze cunostintele tehnice specifice si sa deprinda abilitati sociale care permit functionarea unei echipe.

„An de an, derulam proiecte prin care descoperim tineri talentati care se alatura echipei Bitdefender. Aproximativ 40% dintre stagiari raman sa lucreze in echipele in care s-au format”, afirma Carmen Buruiana, directorul de resurse umane al Bitdefender Romania.

Compania are birouri in Romania, la Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, in aceste orase lucrand la finalul lui 2010 circa 380 de persoane. Pe de alta parte, producatorul avea anul trecut in jur de 100 de angajati in strainatate, in birourile din SUA (Florida si California), Spania, Marea Britanie si Germania si un centru de servicii in Chile.

Bitdefender a fost lansat in 2001 de sotii Florin si Mariuca Talpes, iar acum este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de securitate IT, produsele companiei fiind folosite de peste 400 de milioane de utilizatori din toata lumea.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri