Astfel, compania ofera 20 de stagii de pratica in birourile din București, Iasi si Cluj, alegerea tinerilor urmand sa se faca prin intermediul proiectului "Stagii pe bune". Producatorul de securitate informatica este partener in cadrul programului „Stagii pe bune”, prin care mai multe companii din domeniul IT primi lua in practica tineri talentati. Acesta este un program lansat in 2004 de catre Asociatia studentilor si profesionistilor IT&C.

Stagiile Bitdefender se concenteaza pe zona tehnica, viitorii profesionisti putand opta sa se specializeze ca programatori, dezvoltatori web si designeri web. Fiecare stagiar admis va fi alocat intr-un proiect Bitdefender in desfasurare si, sub indrumarea unui mentor, va putea sa acumuleze cunostintele tehnice specifice si sa deprinda abilitati sociale care permit functionarea unei echipe.

„An de an, derulam proiecte prin care descoperim tineri talentati care se alatura echipei Bitdefender. Aproximativ 40% dintre stagiari raman sa lucreze in echipele in care s-au format”, afirma Carmen Buruiana, directorul de resurse umane al Bitdefender Romania.

Citeste si:

Compania are birouri in Romania, la Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, in aceste orase lucrand la finalul lui 2010 circa 380 de persoane. Pe de alta parte, producatorul avea anul trecut in jur de 100 de angajati in strainatate, in birourile din SUA (Florida si California), Spania, Marea Britanie si Germania si un centru de servicii in Chile.

Bitdefender a fost lansat in 2001 de sotii Florin si Mariuca Talpes, iar acum este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de securitate IT, produsele companiei fiind folosite de peste 400 de milioane de utilizatori din toata lumea.