Astfel, Vodafone Romania anunta saptamana trecuta ca va dona 5.000 de euro pentru Crucea Rosie Romana si va extinde termenul de plata a facturii cu sapte zile pentru clientii din 19 judete.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea.

O initiativa similara este implementat si de Cosmote, compania anuntand ca va extinde tot cu sapte zile data pentru plata facturii. In cazul Cosmote, termenul de plata standard este in 17 zile.

„Astfel, pentru facturile scadente in luna februarie, termenul de plata va fi de 24 de zile”, au afirmat reprezentantii Cosmote. Acest lucru este valabil pentru judetele Arges, Braila, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea.

Citeste si:

Orange Romania va extinde termentul de plata a facturilor cu sapte zile pentru abonatii, persoane fizice si juridice, din zona rurala din 20 de judete si va oferi utilizatorilor de cartele preplatite, 200 de minute in retea si 10 minute in afara retelei, valabile timp de o saptamana. Cele 20 de judete sunt Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.

Compania a pus la dispozitie 1.000 de telefoane mobile dotate cu cartele PrePay, ce vor fi distribuite persoanelor din zonele rurale aflate sub alerta codului portocaliu cu ajutorul autoritatilor.

Pe de alta parte, Orange a donat 5.000 de euro pentru Crucea Rosie. De asemenea, angajatii operatorului colecteaza alimente neperisabile, apa si obiecte de prim-ajutor ce vor fi distribuite de Crucea Rosie in zonele afectate.