Preturile de pornire propuse de ANCOM pentru licentele de telefonie mobila sunt prea mari, iar plata ar trebui facuta esalonat, a declarat intr-o conferinta de presa Valentin Popoviciu, director de dezvoltare in cadrul RCS&RDS.
El a adaugat ca RCS&RDS va propune modificari in ceea ce priveste tarifele de pornire pentru obtinerea licentei si privind timpul pana cand vor fi desemnati castigatorii acestora.

Popoviciu a mai spus ca in stabilirea tarifelor, ANCOM ar fi putut folosi modelul utilizat in Ungaria in urma cu circa trei ani, cand s-a luat in considerare un procent din cifra de afaceri a companiilor care au licitat.

Statul ar putea obtine cel putin 726,8 milioane de euro
in urma licitatiei de licente pentru telefonia mobila, a declarat Catalin Marinescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglemetare in Comunicatii (ANCOM).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri