Hewlett Packard (HP) va unifica divizia producatoare de PC-uri cu cea de imprimante, intr-o actiune majora de reorganizare menita sa reduca cheltuielile si sa sustina dezvoltarea, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

"Asigurarea unei structuri organizatorice corecte este un pas esential pentru imbunatatirea eficientei. Rezultatul va fi o companie mai supla si mai performanta, concentrata pe clienti si capabila sa profite de schimbarile rapide de tendinte din industria de profil", a declarat directorul general al grupului, Meg Whitman.

HP intentioneaza sa unifice si alte functiuni ale companiei, precum cele de marketing de la nivelul tuturor organizatiilor, pentru a promova un brand mai puternic.

HP, cea mai mare companie tehnologica din Statele Unite in functie de venituri, face eforturi sa mentina profitabilitatea principalei sale divizii, cea producatoare de PC-uri, in conditiile in care concurenta din partea aparatelor mobile, precum tabletele si smartphone-urile, ii erodeaza vanzarile.

In aceste conditii, compania incearca sa se reinventeze drept un furnizor major de computere pentru companii.

Sursa imagine: igadgetsreport.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Monitoare de PC excelente pentru munca sau gaming