Cetatenii americani au pierdut anul trecut telefoane mobile valorand 30 miliarde de dolari, Philadelphia fiind statul unde s-au pierdut cele mai multe, conform unui studiu citat de Digitaltrends.com.
Pentru multi oameni moderni, nu prea sunt multe lucruri care sa egaleze pierderea unui telefon mobil. Pierderea datelor, numerelor de telefon, mesajelor private, senzatia brusca de izolare sunt lucruri care deranjeaza pe cei care si-au pierdut vreodata telefonul mobil.

Dar cu toate acestea, tot le pierdem, si inca multe, conform unui studiu din industrie realizat de firma de securitate Lookout. De fapt, doar in SUA anul trecut s-au pierdut telefoane mobile in valoare de circa 30 miliarde de dolari. Studiul a fost realizat pe un esantion de 15 milioane de utilizatori.

Cele mai multe telefoane au fost pierdute de cetatenii din Philadelphia, urmati de Seattle, Oakland, Long Beach si Newark.

Cele mai multe telefoane mobile sunt pierdute in cafenele, baruri dar si in birouri. In New York, cele mai multe telefoane sunt pierdute in fast food-uri in timp ce in Chicago, in biserici. Cele mai multe telefoane sunt pierdute noaptea.

Tu ti-ai pierdut vreodata telefonul mobil? Poti banui in ce loc?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri