Pentru o femeie de 83 de ani din Long Island iPad-urile sau iPhone-urile nu reprezinta probleme mai mari decat usa de la intrarea magazinelor Apple. Octogenara si-a spart nasul in usile transparente ale magazinului Apple din Mangasset si batrana a dat in judecata compania, cerand daune de 1 mil. $, scrie presa internationala.

Avocatul femeii spune ca “arhitectura ultra-moderna reprezinta un pericol clar pentru cei in varsta”. Este, intr-adevar, design-ul Apple un pericol?

Se pare ca Evelyn Paswall asa crede, dupa ce ea a incercat sa treaca prin usile din sticla transparenta ale magazinului Apple. Ea a cerut 75.000 de dolari pentru acoperirea cheltuielilor medicale si restul pana la un milion de dolari taxa pentru neglijenta. Octogenara sustine ca are o privire foarte buna si ca este activa – ba chiar conduce.

“Apple vrea sa fie «cool» si moderna si, intr-adevar, arhitectura magazinelor satisface pasionatii de tehnologie”, spune avocatul batranei, Derek T. Smith. “Pe de alta parte, trebuie sa fie constienti de pericolele pe care acest design transparent si lucios il aduce”.

NYPost.com scrie ca magazinul in cauza are in prezent benzi albe pe usi, dar nu cunosc daca acestea erau si inainte ca batrana sa intre direct in ele.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Apple controleaza trei sferturi din piata de casti wireless