1&1 Internet Development, una dintre cele mai mari companii de gazduire web de pe piata locala, vrea sa angajeze anul acesta in jur de 100 de specialisti IT in centrul de cercetare si dezvoltare din Bucuresti, a anuntat compania.

1&1 Internet Development are 280 de angajati in prezent si cauta specialisti pentru departamentele de dezvoltare software, asigurarea calitatii, managementul proiectelor, experienta utilizatorului si dezvoltare de produs.

Posturile vizeaza atat persoanele cu experienta in domeniu, cat si studentii si absolventii care vor sa urmeze un internship.

„Pozitiile din cadrul 1&1 Internet Development nu se adreseaza numai seniorilor, ci avem posturi disponibile chiar si pentru entry-level. Vrem ca viitorii nostri colegi sa fie persoane cu orientare catre inovatie, deschidere spre invatare si adaptare rapida la un mediu dinamic”, a declarat Wolfgang Gunne, director general al 1&1 Internet Development.

Anul trecut, compania a angajat in jur de 50 de persoane.

Compania participa in acest weekend la targul de cariera Angajatori de Top.

1&1 Internet Development a fost infiintata in anul 2004 in Romania. In centrul de cercetare si dezvoltare din Bucuresti, compania ofera servicii de gazduire web, programe suport pentru departamente ca financiar, vanzari, respectiv aplicatii care se adreseaza strict uzului intern.

1&1 Internet Development este filiala locala a 1&1 Internet AG, companie fondata in 1988 si subsidiara a United Internet. 1&1 are peste 10,5 milioane de clienti in toata lumea si 18 milioane de domenii gazduite.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
(P) Weekendul joburilor la Timisoara
Setari Cookie-uri