Gigaset E490 este proiectat pentru persoanele care au nevoie de un telefon solid pe care se pot baza, de la familii pana la mari corporatii. Facut din materiale de cea mai buna calitate, asamblate folosind tehnica germana, acest telefon este rezistent la socuri, praf, stropirea cu apa, si poate face fata oricarui mediu. Ideal pentru familile cu copii mici, nu trebuie sa va faceti griji daca telefonul este scapat, lovit sau udat.
Gigaset L410 aduce telefonia fixa la un alt nivel de flexibilitate. Cu dispozitivul hands-free puteti vorbi la telefon in timp ce: va plimbati prin curte, lucrati la birou, gatiti sau va jucati cu copii. Nu trebuie decat sa-l fixati la gulerul camasii si va puteti bucura de libertatea de miscare in timpul convorbirilor.Cu ajutorul configuratiei plug&play, hands-free-ul se va instala foarte usor, Gigaset L410 fiind compatibil cu toate telefoanele DECT-GAP.
Gigaset L410 cantareste doar 30 de grame si nu va crea discomfort in activitatile dumneavoastra. Această inovatie a castigat premiul Red Dot Design in primul an de productie prin rafinamentul, eleganta si utilizarea simpla cu doar doua butoane.
Datorita functiei ECO-DECT, Gigaset E490 si Gigaset L410 nu afecteaza mediul inconjurator, aceste doua modele fiind economice atat din punct de vedere al consumului de energie, cat si al costului.