Producatorii japonezi de electronice Funai, cunoscuti in Romania in anii ’80 prin televizoare si VHS-uri, si-au anuntat intrarea oficiala in Romania si tintesc o cota de 5-7% in primul an pe segmentul de televizoare LED, conform oficialilor companiei.
Funai Romania va fi reprezentata local, in prima faza, de o singura persoana, Barbu Alexandrescu, sales manager. “Planurile noastre sunt foarte ambitioase, desi suntem constienti ca inca nu ne putem lua la tranta cu companii precum Sony, Panasonic sau LG”, spune el.

Compania va intra pe piata in urmatoarea luna printr-o gama de televizoare Katana de dimensiuni reduse – cel mai mare are 32 de inci si va costa circa 1.400 de lei. “Vrem sa tinem preturile mai mici decat cei de la Toshiba, companie care este benchmark-ul nostru”, mai spune Barbu.

Funai mizeaza pe o garantie de cinci ani la produsele lor, cea mai mare de pe piata, si o garantie de doi ani in cazul in care televizoarele prezinta disfunctionalitati la nivelul pixelilor.

Pe langa televizoare, compania va introduce pe piata locala si sisteme de sunet si DVD playere/VHS-uri.

Reprezentantii companiei spun ca produsele vor fi disponibile in urmatoarea luna la principalii retaileri de pe piata – Altex, Domo, Flanco si eMag.

Tu ai avut/ai produse Funai? Cum ti se par? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri