In prezent, Incrys are peste 200 de salariati cu experienta in outsourcing de software.

„Compania se afla in proces activ de recrutare, cautand in special programatori/dezvoltatori pe tehnologii Java, specialisti pe parte de virtualizare, cu ample cunostinte de Windows/Unix/Linux pentru proiecte complexe de cloud computing. Proiectele aflate in derulare implica o pondere echilibrata de programatori juniori si seniori. In plus, incepand din 2011, InCrys deruleaza constant programe de internship pe tehnologii Java si baze de date, cu perspectiva angajarii full time in cadrul companiei. O mare pondere dintre proiecte se adreseaza unor specialisti cu un nivel mediu-senior de cunostinte pe partea de dezvoltare aplicatii software si implementare”, a declarat pentru wall-street.ro, Marinela Vartosu, manager specializat in recrutare in cadrul Incrys.

Cresterea numarului de angajati al companiei vine in contextul in care este estimat ca piata de soft si servicii va creste cu circa 10% in acest an fata de 2011 (cand a fost de circa 700 mil. euro), dar si pentru Incrys vrea sa isi mareasca portofoliul de clienti. Furnizorul IT se concentreaza pe tehnologii precum cloud computing.

Incrys (Crys Computers), companie de consultanta si servicii informatice fondata in 2000 la Bucuresti, a inregistrat in urma cu doi ani o cifra de afaceri de 6,1 milioane de euro si un profit in jurul a jumatate de million de euro. Aceasta lucreaza in special cu clienti din Vestul Europei si Statele Unite ale Americii, iar anul trecut a fost printre cele patru companii romanesti care au intrat in clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2011, care ierarhizeaza cele mai dinamice companii de tehnologie din 24 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.