“Este vorba de un nou departament. Echipa condusa de Dorin Odiatiu se va ocupa de dezvoltarea activitatilor de wholesale, parteneriate si de gestionarea reglementarilor si a relatiilor cu autoritatile romane”, au explicat oficialii Orange.

Odiatiu a fost in ultimii trei ani director de marketing, insa o mare parte din activitatea sa era in zona de reglementare.

Crearea unui departament vine in contextual in care in acest an trebuie sa aiba loc licitatia de licente de telefonie mobila valabile pana in 2029.

Managerul a obtinut diploma de inginer specializat in electronica si transporturi in cadrul Institutului Politehnic din Bucuresti. Din 1997 lucreaza in cadrul Orange Romania (la acea vreme MobilRom) ca international roaming coordinator. Din anul 2001 pana in 2007 a ocupat postul de international business & interconnection manager. In 2007 a fost numit head of wholesale, international and regulatory affairs, alaturandu-se Comitetului Executiv al Orange Romania. La 1 februarie 2009, Odiatiu a devenit director de marketing al companiei.