Clientii Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, pot precomanda online intre 18-29 mai, prin call center, in magazine proprii sau ale partenerilor, noul smartphone Samsung Galaxy S III, care functioneaza cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich (4.0).
Compania nu a precizat inca preturile la care va comercializa telefonul.

Timp de un an, utilizatorii vor beneficia de trafic dublu de date, pentru extraoptiunile de internet pe mobil ce includ 500MB, 1GB si 1,5GB, la abonamentele incheiate pe o durata de 24 de luni.

De asemenea, versiunea de 32GB a modelului Samsung Galaxy S III va fi disponibila utilizatorilor operatorului, in exclusivitate pentru Romania.

La Orange, telefonul poate fi precomandat la preturi incepand cu 299 euro (TVA inclus), oferta fiind valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15 pe 2 ani. Pe de alta parte, La Cosmote modelul este disponibil la precomanda pe www.germanos.ro. Telefonul poate fi achizitionat la 2.729 lei (TVA inclus) fara abonament, necodat.

Vodafone Romania avea 8,3 milioane de clienti in decembrie anul trecut.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri