Georgescu spune ca avand in vedere cat a investit si cati bani a castigat, a iesit pe plus cu in jur de 5% in investitiile pe care le-a facut in imobiliare.

“In imobiliare nu era fun. Era plictisitor, neplacut, gri, dezgustator. In schimb, IT-ul, tehnologia este un business colorat, in care te intalnesti numai cu oameni draguti. Am investit in distributia de jucarii si am pierdut bani, in distributia de blugi, intr-un hotel. Toate au fost experinte rele.
Nu spun ca toate cele din IT au fost bune, dar a fost distractiv. Nu imi plac imobiliarele”, explica Georgescu.

El adauga ca in timp ce in IT poti incepe cu o investitie de 10-50.000 de euro, in alte businessuri investitia initiala porneste de la sume mai mari.

Citeste si:

“Ceea ce va promit este ca daca voi alege o afacere, voi investi alaturi de o persoana care isi investeste si ea banii in acel business. Poate sa fie 5-10% din suma, dar vreau sa fiu sigur ca este coinvestitor”, a mai spus Georgescu.

Fondatorul grupului Gecad a vandut in vara anului trecut mai multe locatii in zone ultracentrale din Bucuresti, cu o suprafata totala de 10.000 mp, catre grupul Euromall, controlat de israelienii Moshe Turgeman si Tomer Barhom. Tranzactia a fost de circa 7-8 milioane de euro.