Pe de alta parte, Raoul Ros, directorul general al Alcatel-Lucent Romania in ultimii trei ani se va ocupa in continuare de dezvoltarea si coordonarea activitatii partenerilor si a canalelor de distributie ale companiei Alcatel-Lucent in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Petolea are o experienta de peste 20 de ani in domeniul telecomunicatiilor, managerul lucrand in cadrul Alcatel-Lucent Romania din 1992 in departamente precum operatiuni, asistenta clienti si vanzari. Cea mai recente functie detinuta de Florin Petolea este cea de director de vanzari pentru regiunea balcanica.

“Sunt bucuros sa preiau aceasta importanta responsabilitate in cadrul companiei in care m-am format si in care lucrez din 1992. Obiectivul meu principal va fi continuarea dezvoltarii relatiei de parteneriat pe care o avem cu clientii nostri. Doresc sa le punem la dispozitie atat expertiza pe care Alcatel-Lucent o are la nivel international cat si la experienta celor peste 1500 de specialisti pe care ii avem in Romani”, a afirmat viitorul directorul general al companiei.

Citeste si:

Florin Petolea a absolvit Universitatea „Politehnica” din Timisoara la specializarile de inginerie si telecomunicatii in 1992, iar in 2005 a absolvit un MBA la Open University Business School, conform profilului sau de LinkedIn.

Managerul este casatorit si are doi copii. Printre pasiunile sale se numara tenisul de camp si radioamatorismul.

Alcatel-Lucent este prezenta in Romania din 1991, cand a fost infiintata o filiala la Timisoara. De atunci, compania a avut clienti precum Orange, Romtelecom, Zapp, CFR, Transelectrica. Alcatel Lucent Romania are peste 1500 de angajati, specialisti in solutii de comunicatii si dezvoltare de software.