Vodafone, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat „Roaming pe zi”, o optiune prin care clientii companiei pot folosi in roaming, pe telefonul mobil, serviciile de voce si date din planurile tarifare de care dispun in Romania.
Prin achitarea unei taxe zilnice de 3,99 4uro/zi, clientii Vodafone, atat persoane fizice cat si clienti companii, abonati si utilizatori ai serviciilor prepaid, vor putea folosi internetul pe mobil, minutele pentru apeluri/SMS-uri locale initiate in tara vizitata si catre Romania incluse in planul tarifar la nivel de abonat, sau pe cartela Vodafone.

Apasa pe imagine pentru a vedea preturile noii optiuni Vodafone.

„Optiunea Roaming pe zi este un produs care isi propune sa ajusteze perceptia clientilor asupra potentialelor costuri ridicate ale roamingului. Pana acum, cei care calatoareau in afara tarii si isi activau serviciul de roaming foloseau cu economie serviciile de voce si, cu si mai multa precautie, traficul de date. Noul nostru produs, lansat intr-un moment in care incep vacantele de vara, reconfigureaza serviciile de roaming disponibile in Romania - practic, in schimbul unei taxe zilnice de 3,99 euro, clientii nostri se vor putea bucura de aceleasi servicii - minute, SMS-uri, Internet si acces la retelele sociale - de care dispun si acasa” a declarat Andreea Cramer, director voice marketing pentru segmentul comercial in cadrul Vodafone Romania.

Odata activata, optiunea este valabila pana la ora 00:00 a Romaniei si este disponibila in 45 de tari.
Promotional, dupa depasirea traficului de date, a numarului de SMS-uri/minute nationale incluse in abonament sau pe cartela, se va aplica planul tarifar national standard. Primele 30 minute/zi de apeluri primite in roaming nu se vor tarifa, iar dupa consumarea acestora, utilizatorii vor beneficia de tariful standard. Oferta “Roaming pe zi” este disponibila in 45 tari.

Toti cei interesati pot activa noua optiune de roaming, ale carei tarife si beneficii sunt valabile pe intreaga perioada promotionala, apeland ghidurile interactive *100#, *222. De asemenea, produsul poate fi activat si online, prin MyVodafone, sau in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai.

Optiunea se poate activa gratuit, iar taxa zilnica se aplica la primul apel initiat sau primit, primul SMS trimis, respectiv trafic de date initiat.

Primul minut se taxeaza prin rotunjire la minut, iar restul convorbirii se taxeaza la secunda. Apelurile si SMS-urile catre numere de interes general la nivel local sau national (numere de taxi, ora exacta) sau catre numere cu tarif special, mai mare decat cel aferent apelurilor nationale (jocuri si concursuri) nu se consuma din minutele nationale si/sau SMS-urile incluse in abonament si/sau extraoptiuni.

In cazul in care clientul a activat optiunea „Roaming pe Zi” si nu calatoreste intr-una din cele 45 de tari in care este valabila aceasta optiune, clientul va fi taxat in conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World. Utilizatorii serviciilor de business cu abonamente ce includ minute la nivel de grup fac exceptie de la mecanismul de consum a minutelor incluse, pentru promotia curenta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri