Furnizorul de servicii de comert electronic PayU vrea sa recruteze in jur de 25 de oameni pana la finalul acestui an pentru filiala din Romania, atat in zona tehnica, cat si in cea comerciala si operationala, a declarat pentru wall-street.ro, Claudia Ionescu, directorul de resurse umane al companiei.
In prezent, grupul multinational PayU are 66 de angajati in Romania, comparativ cu 40 la jumatatea anului trecut. Numarul angajatilor filialei locale a PayU a crescut puternic in ultimul an pentru a sustine dezvoltarea tehnica a platformelor de comert electronic ale companiei in tarile in care compania se extinde.

„In acest moment suntem intr-o noua etapa de extindere a echipei noastre, cu un accent mai puternic in zona tehnica, in echipa de vanzari, precum si in departamentul de operatiuni financiare. Pana la finalul acestui an dorim sa ajungem la aproximativ 90 de persoane. Anul trecut am crescut echipa cu 32 de angajati, iar in acest an vom avea un ritm similar”, explica Ionescu.

Astfel, compania are posturi disponibile in domeniul tehnic pe specializari precum senior web developer (back end si front end), senior Linux system administrator, specialist in testare software, analist de sistem, manager de produs, in zona comerciala pe functii precum key account manager, eCommerce sales consultant, iar, in zona operationala, PayU cauta specialisti in operatiuni financiare.

De la inceputul anului, compania a angajat 19 oameni pentru analiza risc si antifrauda, implementare, vanzari, business development, dezvoltare software, testare software, infrastructura si securitate, analiza sisteme.

„Cautam oameni pasionati, dedicati, orientati spre rezultate. Oameni care sa nu se teama de responsabilitate, de initiativa, pentru care sa conteze mediul de lucru si relationarea cu ceilalti”, mai spune directorul de resurse umane al PayU.

Pentru a dezvolta spiritul de inovatie al angajatilor, compania a lansat un concept denumit FedEx Day, prin care in fiecare trimestru echipa tehnica are o zi dedicata inovatiei, adica o zi in care este libera sa dezvolte proiecte care sa aiba ca scop optimizarea si transformarea platformei tehnice a companiei.

PayU este detinut de Naspers, un grup multinational, cu operatiuni in domeniile media, internet si comert electronic in 131 de tari. PayU desfasoara operatiuni de integrare plati online pentru peste 18.000 de companii in Europa, Asia si Africa, oferind plati online catre 285 milioane de utilizatori de internet. In prima jumatate a anului, PayU a procesat in Romania plati in valoare de 90,7 milioane de euro, iar anul trecut de aproximativ 138,8 milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri