Astfel, utilizatorii cu nevoi ocazionale de acces online pot opta pentru noua extraoptiune „Internet 10 zile”, care include, pentru 5 euro credit, 0,5GB trafic disponibil oricand, la care se adauga 1GB trafic disponibil intre orele 00:00 si 07:00.

Cei care opteaza pentru extraoptiunea „Internet 30 zile” primesc 2GB disponibili oricand si 4GB trafic nocturn, pentru 9 euro credit, iar optiunea „Internet 30 zile intensiv” aduce, pentru 12 euro credit, 3GB trafic initial, la care se adauga 6GB trafic pe durata noptii. De asemenea, utilizatorii care au nevoie mai mult de acces la internet pot alege extraoptiunea Internet 30 zile Super¸care ofera pentru 15 euro credit, 5GB trafic disponibil oricand, alaturi de 10GB trafic nocturn.

La fiecare reincarcare se va activa automat extraoptiunea cea mai apropiata de valoarea creditului de pe Cartela Internet Vodafone. Clientii pot opta oricand, in continuare, pentru schimbarea extraoptiunii care se activeaza standard.

Pentru utilizatorii care efectueaza reincarcari frecvente, operatorul ofera un bonus de 25% din traficul initial si 25% din traficul nocturn pentru orice reincarcare efectuata la un interval de pana la 30 de zile fata de activarea anterioara.

Clientii pot folosi Cartela Internet Vodafone si in roaming. Totodata, cu noua extraoptiune Vodafone Roaming Daily 24h, utilizatorii primesc un trafic inclus de 100MB, disponibil in „Zona Principala”, care include Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie, la un tarif de 7,44 euro pentru 24 de ore.

De asemenea, extraoptiunea este disponibila si in "Zona Extinsa", care include Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Ghana, Qatar si Turcia, pentru 9,92 euro pe zi. Optiunea poate fi activata si dezactivata oricand, in functie de nevoile de consum, direct din contul Cartela Internet.

Cartela de internet ofera clientilor acces online de pe laptop sau PC, cu ajutorul unui modem USB, sau direct printr-un SIM dedicat, la viteze de pana la 21,6 Mbps.