Dell investeste 2,7 milioane de dolari pe an pentru a proteja pe fondatorul companiei, Michael Dell, si pe familia lui, insa twiturile si blogurile copiilor miliardarului au reusit sa submineze aceste incercari, scrie FoxNews.com.

Un cont Instagram conectat la Twitter a transmis ceea ce fiica lui Michael Dell, Alexa (18 ani), a scris pe reteaua de socializare. Ea a divulgat adresa exacta a miliardarului, a spus unde face cumparaturile de obicei si unde a stat intr-o calatorie recenta la New York. Mai mult, a oferit coordonate GPS exacte ale locuintei sale si chiar si al liceului pe care il urmeaza.

O fotografie a lui Zachary Dell (15 ani) a aparut pe Tumblr pe blogul numit “Rich kids of Instagram”, aratandu-l pe tanar mancand intr-un avion privat al tatalui sau inainte de a pleca din insulele Fiji.

Mesajele de pe retele sociale inebunesc echipele de securitate ale companiei, conform expertilor. “Sunt sigur ca atunci cand tatal copiilor a remarcat greseala, s-au luat masuri imediate pentru eliminarea mesajelor”, spune Jason Thorsett, director de operatiuni la Custom Protective Services. “Sunt mesaje aparent inocente, din partea unor copii, dar retelele sociale au devenit si periculoase”.

Un purtator de cuvant al Dell a declarat ca producatorul de computere nu va avea un punct de vedere oficial privind incidentul.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Hi5, MySpace, Flickr. Toate retelele, intr-o animatie excelenta!